Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Anton Corbijn herlanceert debuut Sidney Vollmer

Het debuut van Sidney Vollmer had minder succes dan werd verwacht na de positieve recensies voor zijn rockroman. Gelukkig helpt topfotograaf Anton Corbijn een handje bij de herkansing.

Frontman Tom Mitchell van de Guilty Pleasures heeft maar één droom: met zijn bandje op Lowlands spelen. Dus zet hij alles op alles, en belandt in de ene hectische situatie na de andere ruzie. Auteur Sidney Vollmer kent de muziekscene goed en doordrenkte zijn debuutroman met gitaarklanken en nog veel meer. Alleen al de door hoofdpersonage Mitchell genoemde nummers zorgden voor een uitstekende Spotify-playlist. Toch deed Alles ruikt naar chocola het minder goed dan verwacht in de winkels.

Onterecht, vinden ze bij uitgeverij Rainbow, gespecialiseerd in heruitgaven in pocketvorm van bestsellers. Dus besloten ze Alles ruikt naar chocola een tweede leven te gunnen in hun Back to School –actie aan het begin van dit schooljaar. Nieuwe ronde, nieuw jasje. Waarom niet de icoon der popfotografen gevraagd voor een cover? Sidney schreef op zijn blog een smeekbede, die uiteindelijk de fotograaf/regisseur bereikte. Hij schonk een plaat van Peter Gabriel en antwoordde dat hij zelf ook zo was begonnen en vond het leuk nu ook een beginnend artiest te kunnen helpen.

Hierna moeten Sidney en Tom het op eigen kracht doen. Het verhaal over een 19-jarige muzikant die ondanks de dood van zijn vader Lowlands bereikt, zou de doelgroep moeten aanspreken. Sidney Vollmer: Alles ruikt naar chocolaOver de auteur

Dirk Koppes

59 volgers
4 boeken
0 favorieten
Newbie


Reacties op: Anton Corbijn herlanceert debuut Sidney Vollmer

 

Gerelateerd