Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Anton Corbijn maakt kunstwerk voor nieuw boek Murakami

Fotograaf en regisseur Anton Corbijn maakt een kunstwerk voor het omslag van de nieuwe verhalenbundel van Haruki Marukami.

Marukami's nieuwe bundel Mannen zonder vrouw verschijnt in maart bij uitgeverij Atlas Contact en bevat zeven verhalen over kleurloze mannen: melancholieke mannen, beschadigde mannen, eenzame mannen en mannen die iets beslissends mankeert. Overkoepeld thema is zoals we van de Japanse auteur gewend zijn 'de liefde'. Volgens de uitgeverij behoren de verhalen uit de bundel tot 'de meest tedere, ontroerende teksten uit zijn oeuvre.'

Voor het omslag van een van de verhalen van de gelimiteerde editie van Mannen zonder vrouw maakt Anton Corbijn nu een grafisch ontwerp. Deze editie verschijnt op 15 februari 2016 in een beperkte oplage. De reguliere editie is twee weken later, vanaf 1 maart, verkrijgbaar.

Ook de andere zes verhalen krijgen een omslag dat door een internationaal gerenommeerde kunstenaar is ontworpen. Piet Paris, Berend Strik, Floor Rieder, Joost Swarte, Pieter van Eenoge en Aron Vellekoop Léon hebben hun medewerking voor een grafisch ontwerp al toegezegd.

Bron: uitgeverij Atlas ContactOver de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Anton Corbijn maakt kunstwerk voor nieuw boek Murakami

 

Gerelateerd

Over

Haruki Murakami

Haruki Murakami

Haruki Murakami is een Japanse schrijver en vertaler. Hij onderscheidt zich van ...

Gesponsorde boeken