Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Auteur van de week: Robyn Carr

door Diana Mom 1 reactie
Met haar serie 'Welkom in Virgin River' brak Robyn Carr door als een van de beste feelgood auteurs. Menigeen zit te wachten tot een nieuw boek van de schrijfster verschijnt. Naast de boeken in de serie schrijft Carr namelijk ook andere heerlijk weg te lezen romans in het genre.

Laatbloeier
Robyn Carr zal als sommigen als laatbloeier worden gezien. Pas op haar 27ste werd haar eerste boek uitgegeven. Inmiddels heeft ze zo´n 30 titels op haar naam staan. Een eigen stijl vinden, vond ze echter heel moeilijk. Daardoor duurde het een flink aantal jaren voordat ze het aandurfde om aan de serie Virgin River te beginnen.  

Krachtige vrouwenboeken
Carr heeft een mooi doel voor ogen. Ze wil namelijk boeken voor vrouwen schrijven. Maar niet zomaar vrouwenverhalen. Nee, ze moeten grappig zijn zonder flauw te worden. Ze moeten de facetten in het leven beschrijven zoals ze zijn en ze moeten de kracht van de vrouw laten zien. In de serie Virgin River weet ze dit helemaal waar te maken.  

Nieuwe boeken van Robyn Carr
Belofte voor later
In dit vijfde deel van de miniserie Thunder Point weet Peyton het zeker. Een arts, nee, die wil zij nooit meer als partner. Toch is het beroep van Scott, die haar hart op hol brengt, dokter. En het is ook niet gek dat ze klaar is met artsen. Na een vreselijke relatie met cardioloog Ted is ze het leven in de praktijk, waar ze ook als assistente werkte, helemaal beu. Ze is toe aan een nieuw begin. Ze verliest haar baan en komt terecht in Oregon. Hier, aan de kust, wil ze haar leven toch even op een rijtje zetten. Het is daar waar ze Scott ontmoet. Een dokter, die knap is, hard werkt en op zoek is naar iemand die hem in zijn praktijk kan helpen. Zou ze het aandurven om er te gaan werken en eventueel zelfs de liefde weer toe te laten?  

Welkom in Virgin River, de luxe uitgave
Als dromen ergens kunnen uitkomen, is het in Virgin River is de stelling van het dorpje Virgin River, gelegen in de prachtige bossen van Noord-Californië. Zo ook voor Paige Lassiter. Wanneer zij net tegen sluitingstijd met haar zoontje de bar van John ‘Preacher’ Middleton binnenstapt, is het al snel duidelijk dat er iets aan de hand is. Ze zit onder de blauwe plekken, is doodsbang en helemaal op. Preacher ziet meteen dat er iets niet helemaal goed is. Hij biedt hen een slaapplaats aan en besluit tevens dat hij er alles aan zal doen om de twee te beschermen. Langzaam maar zeker kruipt Paige uit haar schulp en ze haalt gevoelens bij Preacher naar boven die hij nooit meer verwacht had te voelen. Maar net als alles goed blijkt te gaan, verschijnt opeens de vervelende ex in Virgin River…  

Verwachte boeken van Robyn Carr
Terug naar jou
Ook de miniserie Thunder Point begint vorm te krijgen. In dit zesde deel volgen we Seth en Iris, zou hun vriendschap alles overwinnen? Seth is een gelukkig man. Hij heeft alles: sportief, populair en er ligt een veelbelovende toekomst voor hem. Totdat hij een verkeersongeluk krijgt. Hij moet terug naar Thunder Point en kan zijn footballcarrière goodbye zeggen. Hij besluit een baan als politieagent aan te nemen en ontmoet in het dorp zijn jeugdliefde Iris. En hij was degene die het verpeste, hij bezorgde haar een gebroken hart. Vastbesloten Iris opnieuw voor zich te winnen, wil Iris hem alleen maar ontlopen. Seth snapt het niet. Waarom is ze nog steeds zo boos om de afwijzing jaren geleden? Wanneer hij alles uit de kast haalt om haar voor zich te winnen, ontdekt hij dat hij meer goed te maken heeft dan dat hij denkt. De grote vraag: kan Iris dit alles vergeven en opnieuw beginnen?  

Een goed jaar, de luxe uitgave

Niet voor iedereen zal dit een nieuw verhaal zijn. Een goed jaar wordt namelijk opnieuw uitgegeven. Dit keer in een luxe uitgave.  
Na een vervelende date heeft Cassie het wel gezien met de liefde. Misschien moet ze zich er maar bij neerleggen dat Steve, haar hond, de enige man in haar leven zal zijn en blijven. Julie daarentegen worstelt met haar financiële situatie. Haar man, Bill, is een lieverd, maar ziet alles altijd te rooskleurig in. En nu is ze weer zwanger… Marty heeft het ook moeilijk. Is het zo vreemd dat ze van hem verlangt dat hij haar wat helpt in het huishouden? En is het teveel gevraagd dat hij een beetje zijn best voor haar doet? En dan hebben we Beth nog. Voor de tweede keer krijgt ze met een ingrijpende ziekte te maken, maar hulp vragen? No way! Jarenlang zijn ze beste vriendinnen, maar deze zomer hebben ze elkaar harder nodig dan ooit. Kan hun vriendschap hen door hun problemen helpen?  

Wat is jouw favoriete verhaal van Robyn Carr?Over de auteur

Diana Mom

319 volgers
1962 boeken
96 favoriet


Reacties op: Auteur van de week: Robyn Carr

 

Gerelateerd

Over

Robyn Carr

Robyn Carr

Robyn Carr is een Amerikaanse schrijfster in het romantische genre. Ze debuteerd...

Gesponsorde boeken