Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

A.W. Bruna Uitgevers viert 150-jarig bestaan met 150ste audioboek

A.W. Bruna Uitgevers viert dit jaar haar 150-jarige bestaan en neemt het 150ste audioboek in productie. De uitgeverij werkt samen met Thinium Audioboekproducties en nam vanaf medio 2016 150 boeken in productie, wat ruim 2000 luisteruren opleverde.

In 2016 werd, naast het papieren boek en het e-book, het audioboek als vaste uitvoering opgenomen in het uitgeefprogramma. In de studio lezen ervaren stemacteurs zoals: Inge Ipenburg, Sander de Heer, Ricky Koole, Anne van Veen, Howard Komproe en Ron Brandsteder bestsellers voor van A.W. Bruna en haar imprints Lev. en Signatuur. 

Het assortiment omvat thrillers, literatuur, biografieën, romans en non-fictietitels op het gebied van zelfhulp, lifestyle en psychologie. De audioboeken zijn verkrijgbaar bij de LuisterBieb van de Koninklijke Bibliotheek, diverse webshops waaronder Luisterrijk.nl, Bol.com, 123luisterboek.nl, Luisterboeken.nl en bij streamingdienst Storytel.

In de afgelopen twee jaar is het audioboek uitgegroeid tot een volwaardig product met vaak een bijzondere toegevoegde waarde. Zo verscheen Belgravia van Julian Fellowes, voorgelezen door Sander de Heer, in los verkrijgbare audioboekepisodes en werd De krijtman van C.J. Tudor, voorgelezen door Louis van Beek, voorzien van muziek. En zussen Babette en Anne van Veen doken samen de studio in voor een duoproductie van De pier van Claire Douglas.

Twee boeken van A.W. Bruna Uitgevers staan op de shortlist van de Hebban Luisterboek Award: 

De Week van het Luisterboek is van 9 t/m 19 mei.
Schrijf je in voor de gratis Luisterboeken nieuwsbrief.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: A.W. Bruna Uitgevers viert 150-jarig bestaan met 150ste audioboek

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken