Hebban vandaag

Nieuws /

Barts BoekenClub gaat tweede seizoen in

Bart Gielen start op 7 oktober met een nieuw seizoen van zijn boekenclub in het Betty Asfalt Complex. De presentator en initiatiefnemer maakte de data van Barts BoekenClub voor het najaar bekend.

Bart Gielen meldt in zijn nieuwsbrief: 'Na een geslaagd eerste seizoen met boeiende verhalen en boeiende boeken, doet het mij groot plezier om te kunnen meedelen dat Barts BoekenClub weer terugkeert in het Betty Asfalt Complex. Vanaf oktober vinden er weer openhartige, persoonlijke en interactieve gesprekken plaats met uiteenlopende schrijvers. Ik zie je graag terug in de herfst, maar voor die tijd zal ik je natuurlijk op de hoogte houden van mijn aankomende gasten en hun boeken.'

Barts BoekenClub in het najaar van 2015: 

  • woensdagavond 7 oktober vanaf 20.30 uur
  • woensdagavond 21 oktober vanaf 20.30 uur
  • zondagmiddag 1 november vanaf 15.00 uur
  • zondagmiddag 22 november vanaf 15.00 uur
  • woensdagavond 2 december vanaf 20.30 uur

 

Foto: Bart Gielen met Jet Steinz, auteur van Steinz, gids voor de wereldliteratuur en sinds kort werkzaam voor Hebban als literatuurexpert. 

Barts Boekenclub

Barts Boekenclub vindt plaats in het Betty Asfalt Complex. Het theater ademt een informele ‘huiskamer’ sfeer uit. Dat geldt zowel voor theaterzaal (max. 120 personen) als voor de nazit in het beroemde theatercafé. Het is de plek waar lezers in contact komen met de auteur en getuige zijn van mooie, interessante en stof-tot-nadenken verhalen. Barts Boekenclub is een initiatief van Bart Gielen, Paul Haenen en Dammie van Geest. 

Bart Gielen: 'Barts Boekenclub is voor mij een droom die uitkomt en voor jullie een inspirerende avond.'


Meer informatie en kaartverkoop: www.bettyasfaltcomplex.nlOver de auteur

Sander (Hebban Crew)

1056 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Barts BoekenClub gaat tweede seizoen in

 

Gesponsorde boeken