Hebban vandaag

Nieuws /

Bedrijf achter uitgeverij GoodCook opent hippe kiosk

Kookwinkel Oldenhof, ook wel bekend vanwege uitgeverij GoodCook die daarin gevestigd is, opent morgen een kiosk tegenover de kookwinkel op het Keiplein in Hilversum.

Met ‘Kiosk Oldenhof’ probeert de kookwinkel een nieuw concept uit. 
Doel is om de eetcultuur en beleving in Hilversum een nieuwe impuls te geven. Er wordt enkel gebruik gemaakt van ambachtelijke en authentieke seizoensproducten en het menu is gebaseerd op zogenaamd ‘street food’ uit diverse wereldsteden. Onder andere home made lemonades, herbal tea, vegetarische burgers en quiches worden hier bereid.

Het plan is om in de kiosk kookdemonstraties te geven met keukenapparatuur uit Kookwinkel Oldenhof, zodat de klant de producten in werking kunnen zien. Wie enthousiast wordt van dit kookgerei hoeft slechts het plein over te steken om een eigen exemplaar aan te schaffen, want de kiosk bevindt zich in het monumentale pandje pal tegenover de kookwinkel.

Kiosk Oldenhof wordt morgen (25 juli) om 12.00 uur feestelijk geopend door locoburgemeester Floris Voorink.

Uitgeverij Goodcook publiceerde onder andere culinaire titels als Recepten uit Tokyo, Persiana, Pokpok, Heerlijk Amsterdam en Heerlijk Rotterdam.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Bedrijf achter uitgeverij GoodCook opent hippe kiosk

Gesponsorde boeken