Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Community /

Bekijk jouw leesjaar 2018!

door Hebban Crew 101 reacties
Aan het einde van het jaar kun je hopelijk terugkijken op een mooi, wild, bewogen, geïnspireerd en fijn leesjaar. Heb je wel of niet je leesdoel gehaald is van minder belang. Het plezier dat je vindt in je boeken en in het lezen staat altijd voorop. Heb jij meegedaan aan de Hebban Reading Challenge 2018, dan kun jij jouw leesjaar in statistieken bekijken.

Bekijk jouw leesjaar

Als deelnemer aan de Hebban Reading Challenge heb je gedurende het hele jaar boeken aangevinkt als Gelezen voor de Challenge. Deze boeken vormen jouw leesjaar en daar kun je altijd met plezier op terugkijken. Om het plezier verder te vergroten, hebben we wat grappige en interessante statistieken aan je leesjaar toegevoegd. Bekijk ze hieronder:

Het aantal pagina's

Je dunste boek, je dikste boek en het totaal aantal bladzijden dat je dit jaar las kun je terugvinden in Mijn leesjaar. Niet van alle boeken is het aantal bladzijden bekend op Hebban, dus we kunnen er wat naast zitten. Het goede nieuws is dat we in de loop van 2019 een functionaliteit toevoegen waarmee jij ons kunt helpen informatie als het bladzijdenaantal te corrigeren op de boekpagina's.

Je beoordelingen

Ben jij een blije lezer of een heel kritische? Je ontdekt het in je gemiddelde waarderingen voor de boeken die je voor je Challenge las. Welke sterren deel jij het vaakst uit?

De genres

Wat is jouw favoriete genre? Uit welk genre las je de meeste boeken? Hier kunnen meer genres staan dan aantal boeken dat je hebt gelezen, omdat sommige boeken bij meerdere genres horen.

Je meest gelezen auteurs

Welke drie auteurs las jij het meeste in 2018? In je leesjaar ontdek je een top drie. Heb jij van geen enkele auteur meer dan één boek gelezen, dan kun je dit toplijstje overslaan.

Hey, ik wil ook een leesjaar!

Heb jij niet aan de Hebban Reading Challenge 2018 meegedaan, dan kunnen we je helaas ook geen overzicht van je leesjaar tonen. Maar niet getreurd, de Hebban Reading Challenge 2019 staat voor de deur. Stap in, doe mee en dan heb jij aan het einde van het jaar ook zo'n mooi overzicht.

Meld je hier aan voor de Hebban Reading Challenge 2019

Veelgestelde VragenOver de auteur

Hebban Crew

2387 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Bekijk jouw leesjaar 2018!

 


Gesponsorde boeken