Hebban vandaag

Nieuws /

Bibliotheek Dommeldal

Bibliotheek Dommeldal heeft een collectie samengesteld met titels die bij veel leesclubs populair zijn. Van elke titel zijn 20 exemplaren beschikbaar. Behalve literaire titels zijn er ook geschiedenisboeken beschikbaar. Bij de bibliotheek is een (gratis) digitale lijst verkrijgbaar met deze titels. Daarmee kan uw leesclub een jaar vooruit plannen.

U vraagt wij bezorgen

Meld uw leesclub aan (gratis) bij uw eigen bibliotheek. Daar krijgt u een uitleg van het systeem en u kunt gaan plannen. Met daarbij natuurlijk ook enkele reservetitels, want er zijn meer kapers op de kust. In de maanden mei en juni ontvangt uw leesclub dan de definitieve toezeggingen voor de periode september tot september. Per titel krijgt uw leesclub de gevraagde exemplaren in de door u aangegeven periode. De bibliotheek stuurt u een berichtje wanneer de boeken klaarstaan. Uw leeskring komt de boeken ophalen om ze voor maximaal 6 weken te lenen. Bij te laat inleveren wordt een bedrag in rekening gebracht. De leesclubtransportdienst moest immers onverrichter zake terug naar huis.  

Leesclubs in Brabant en Limburg: meld u aan!

Is uw leesclub nog niet geregistreerd? Doet u dat dan snel. Zodat ook u gebruik kunt maken van deze geweldige service. Heeft u nog vragen? Bel of mail even met uw bibliotheek. Er is geen vraag of wij weten wel een antwoord erop.  

Week van de Leesclub

28 januari tot en met 3 februariOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Bibliotheek Dommeldal

 


Gesponsorde boeken