Hebban vandaag

Nieuws /

Giveway: Bijlo kijkt door

Vorige maand ontving cabaretier, schrijver en columnist Vincent Bijlo het eerste exemplaar van zijn nieuwe boek 'Bijlo Kijkt Door' uit handen van collega- cabaretier Hans Liberg. We geven een aantal exemplaren weg!

Het boek bevat een bundeling van zijn beste columns uit het Algemeen Dagblad. In deze columns, die drie keer per week in het dagblad verschijnen, schrijft de blinde cabaretier over BN’ers, politici, religie, zijn moeder, sjoemelpraktijken, oorlog, politiek, seks, Brexit, Grexit, Niksit en ga zo maar door. Bijlo gaat geen enkel onderwerp uit de weg! Alhoewel....'Nou, één ding schuw ik, stokpaardjes. Ik wil geen pavlovcolumnist zijn. Mijn columns moeten ook mij blijven verrassen. Zo kan het gebeuren dat ik een column over een zonsverduistering schrijf. Waarom ik? Omdat het tijdens zonsverduisteringen in Nederland altijd bewolkt is, daar zit de onderwereld achter', aldus Bijlo.

Hans Liberg las Bijlo Kijkt Door met veel plezier: 'Zijn columns zijn meteen leuk. Hij is meester op het gebied van woordspelingen en grappige titels. Neem ‘Trijntje’s eindstation.’ Vincents columns zitten vol humor, diepte, emotie en bovenal een indrukwekkende levenslust. Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik doe het toch: ze zijn beter dan die van Youp!'

Vincent Bijlo (1965) won in 1988 op het Leids Cabaret Festival de Publieks-en Persoonlijkheidsprijs. Een jaar later startte hij met zijn cabaretvoorstellingen in de theaters, al dan niet samen met zijn vrouw Mariska Reijmerink als zangeres. Samen met haar schrijft hij ook kinderboeken over de tweeling Bink en Pip. Momenteel tourt Bijlo met zijn voorstelling Het Nieuwe Nu door Nederland.

Voor meer informatie: www.vincentbijlo.com
Foto Vincent Bijlo: Annemieke van der Togt

 

Giveaway

Wij maken een aantal lezers blij met een exemplaar van Bijlo kijkt door ! Kans maken? Doe mee met de giveway!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Giveway: Bijlo kijkt door

 

Gerelateerd

Over

Vincent Bijlo

Vincent Bijlo

Vincent Bijlo (1965) is cabaretier, schrijver en columnist. Hij stuurde Nederlan...

Gesponsorde boeken