Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Bijzondere vijfde editie van de Nederlandse Thriller Tiendaagse

door Hebban Crew 11 reacties
Hebban organiseert in 2019 voor de vijfde keer de Nederlandse Thriller Tiendaagse, het belangrijkste (online) evenement voor liefhebbers van spannende boeken. Op vrijdag 22 februari organiseren we een heel bijzondere kick-off!

De Nacht van het Spannende Boek

Ter gelegenheid van de vijfde editie van de Nederlandse Thriller Tiendaagse op Hebban.nl organiseren Scheltema en Hebban op vrijdag 22 februari a.s. De Nacht van het Spannende Boek. Dit gratis evenement voor thrillerliefhebbers begint om 20:00 uur en eindigt om 23:00 uur.

De prachtige boekhandel aan het Rokin in Amsterdam staat volledig in het teken van spannende boeken. Aan het programma wordt nu gewerkt en dat zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste thrillernieuws, de Thriller Tiendaagse en De Nacht van het Spannende Boek? Klik hier en meld je dan nu aan voor de Hebban Spanning nieuwsbrief. Of volg ons evenement op Facebook.

De Nederlandse Thriller Tiendaagse 

Vanaf 22 februari 2019 zal Hebban weer in het teken staan van De Nederlandse Thriller Tiendaagse. Tien dagen lang zetten we Nederlandse en Vlaamse misdaadauteurs in het zonnetje. In de vijfde editie, met de titel Wordt vervolgd, staan series en seriepersonages centraal. 

De vorige editie van de Nederlandse Thriller Tiendaagse vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste thrillernieuws, de Thriller Tiendaagse en De Nacht van het Spannende Boek? Klik hier en meld je dan nu aan voor de Hebban Spanning nieuwsbrief.

Om alvast in de stemming te komen kun je tot en met 31 december deelnemen aan het Grote Thrillerlezers Onderzoek. De resultaten worden bekend gemaakt rond de tiendaagse. Doe mee en maak kans op een verrassingsthrillerpakket met (minimaal) vijf titels van Nederlandstalige schrijvers.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan (nieuw venster)Over de auteur

Hebban Crew

2552 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Bijzondere vijfde editie van de Nederlandse Thriller Tiendaagse

 

Gerelateerd