Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Blijf op de hoogte met de Hebban nieuwsbrieven

Hebban verstuurt maandelijks ruim 500.000 nieuwsbrieven en notificaties. Naast de populaire dagelijkse lunchupdate heeft Hebban nog een aantal handige nieuwsbrieven om je te helpen nieuwe boeken en auteurs te ontdekken. Check af en toe de nieuwsbrieven-pagina in Mijn Hebban om te controleren of je nog steeds de nieuwsbrieven en notificaties ontvangt die je graag wilt. We zetten ze hieronder even voor je op een rijtje.

Hebban Lunchupdate

Elke dag rond 13 uur verzamelen we alle artikelen en het laatste nieuws in de Hebban vandaag lunchupdate. Zo mis je niks en ontvang je de meeste recente artikelen, de nieuwste recensies en een overzicht van trending boeken direct in je mailbox. Bijna elke dag tracteren we je op een nieuwe giveaway!

Hebban genrenieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, verwachte nieuwe boeken en de leukste acties in je favoriete genre(s), meld je dan aan voor een of meer Hebban genrenieuwsbrieven. Deze worden maximaal 1x per week verzonden.

 • Hebban Literatuur & Roman nieuwsbrief 
 • Hebban Spanning nieuwsbrief 
 • Non-Fictie nieuwsbrief
 • Young Adult nieuwsbrief 

Premium nieuwsbrieven

Speciaal voor geregistreerde gebruikers heeft Hebban nog een aantal op maat samengestelde nieuwsbrieven. 

 • Ebook Alerts: Hebban scant dagelijks de belangrijkste ebookaanbieders en kijkt naar je 'Wil ik lezen'-boekenplank. Je ontvangt een alert wanneer een van deze boeken in prijs is verlaagd.
 • Persoonlijke aanbevelingen: de wekelijkse Mijn Hebban nieuwsbrief (Hebban tipt) bevat boekentips gebaseerd op jouw boekenplanken. 
 • Verwacht alerts: De ‘Deze week’ nieuwsbrief bevat een overzicht van de belangrijkste verschijningen per genre en wordt elke maandag verzonden voor de categorieën Literatuur & Romans, Spanning & Thrillers, Feelgood, Fantasy & SF, Young Adult, Non-Fictie, Culinair en Junior. Je kunt je voor elk genre op ieder moment aan- en afmelden.
 • Reading challenge nieuwsbrief: maak je Hebban Reading Challenge extra leuk! Ontvang leesinspiratie in mailbox of doe mee met exclusieve acties voor challenge-deelnemers.

Hebban kanalen

 • Adventskalender nieuwsbrief: in december 2017 organiseerden we voor het eerst de Hebban adventskalender met een dagelijkse alert. 
 • Ebook nieuwsbrief: blijf op de hoogte van exclusieve, vaak zeer korte ebookacties.
 • Leesclub nieuwsbrief: blijf op de hoogte van nieuws over de Hebban leesclubs.
 • Lezen voor de lijst nieuwsbrief: Hebban maakt verplicht lezen leuker. Nieuwe artikelen op het Lezen voor de lijst-kanaal worden verzameld en eens in de zoveel tijd gebundeld in een nieuwsbrief. 
 • Luisterboeken nieuwsbrief: deze maandelijkse nieuwsbrief houdt je op de hoogte van nieuws en aanbiedingen op het gebied van luisterboeken.
 • Mysterious Press nieuwsbrief: nieuw op Hebban is het gesponsorde kanaal van de Engelstalige thrilleruitgever Mysterious Press. Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen en mooie ebookaanbiedingen.
 • Podcasts nieuwsbrief: ze zijn in opmars, de podcasts waarin schrijvers en/of boeken centraal staan. Op het nieuwe Hebban Podcasts-kanaal verzamelen we de leukste, mooiste en beste boekenpodcasts. Elke maand verzamelen we de hoogtepunten in deze nieuwsbrief. 
 • Ready to read nieuwsbrief: houd je van Engelstalige boeken, dan is het Ready to Read-kanaal op Hebban jouw place to be. Met enige regelmaat sturen we een nieuwsbrief uit met highlights en bijzondere acties en activiteiten.
 • Vlogboek nieuwsbrief: Jörgen Apperloo is de bekendste en populairste boekvlogger van Nederland. De leraar Nederlands richt zich vooral op de leeslijst voor middelbare scholieren maar verrast af en toe ook met interessante themavlogs. Deze nieuwsbrief wordt maandelijks 1 à 2 keer verzonden. 

  

Via de 'uitschrijven' link onderaan elke nieuwsbrief en/of notificatie kun je je abonnement op elk ogenblik stopzetten. Je kunt zo veel of zo weinig (tot aan nul) nieuwsbrieven ontvangen van Hebban als je zelf wilt.

Log in of ga direct naar je nieuwsbrief-instellingen  
 


Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Blijf op de hoogte met de Hebban nieuwsbrieven

 

Gesponsorde boeken