Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

'Bloedlijn' in de Hebban Thriller Leesclub

Vanaf vandaag, 13 april 2015, is aanmelden mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 137. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'Bloedlijn' van Felix Francis.

Bloedlijn
Wanneer presentator Mark Shillingford op televisie verslag doet van een wedstrijd waarin zijn tweelingzus Clare, een succesvolle jockey, als tweede in plaats van als eerste eindigt, vermoedt hij dat zij de wedstrijd gemanipuleerd heeft. Die avond confronteert hij zijn zus met die vermoedens, waarna ze woedend wegstormt. Het is de laatste keer dat hij haar in leven ziet; een paar uur later springt ze van het balkon van een Londense hotelkamer. Gekweld door verdriet en schuldgevoel gaat Mark op zoek naar antwoorden: waarom heeft Clare zelfmoord gepleegd? Was het eigenlijk wel zelfmoord?

Felix Francis
Felix Francis is de zoon van bestsellerauteur Dick Francis. Hij studeerde Fysica en Elektronica in Londen en gaf jarenlang les. De laatste veertig jaar assisteerde hij zijn vader met onderzoek voor de vele Dick Francis-romans, tot hij in 2000 zelf de pen ter hand nam en samen met zijn vader nog voor diens dood in 2010 vier romans publiceerde. Op het spel is de eerste roman die hij alleen schreef.

Uitgeverij Q stelt 15 leesexemplaren beschikbaar

Deelnemen is voor ieder geregistreerd forumlid mogelijk, je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek.

Wat moet je doen?
1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in. Je vindt het formulier aan de rechterkant van deze pagina.
2. Vul in het opmerkingenveld 1) je leeftijd in 2) waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en 3) is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeldt dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!!:

  • De aanmelding sluit op maandag 20 april 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban|Crimezone.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.
Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Bloedlijn' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Felix Francis

Felix Francis

Felix Francis (1953) is de zoon van bestsellerauteur Dick Francis. Hij studeerd...

Gesponsorde boeken