Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Bloedmist van Thomas Enger in de Crimezone Leesclub

door Hebban Crew 2 reacties
Vanaf vandaag is aanmelden mogelijk voor deelname aan Crimezone leesclub 'Bloedmist'. Het derde deel met journalist Henning Juul van de Noorse auteur Thomas Enger.

Bloedmist

Een oude vrouw wordt op brute wijze vermoord in een verpleeghuis in Oslo. Het lijkt erop dat de dader woedend moet zijn geweest. Journalist Henning Juul wordt op de zaak gezet. Zijn zus, de minister van Justitie, wordt beschuldigd van seksuele intimidatie van een mannelijke collega. Er ontstaat hysterie in de media en ze wordt zelfs bedreigd. Al snel ontdekt Juul feiten die het daglicht niet kunnen verdragen. En dan slaat de moordenaar opnieuw toe.

Thomas Enger

Thomas Enger (Oslo, 1973) is een van de meest vooraanstaande Noorse misdaadschrijvers. Hij studeerde journalistiek en geschiedenis. Hij werkte daarna negen jaar voor de internetkrant Nettavisen. Hij debuteerde met Schijndood, het eerste boek over de journalist Henning Juul. Fantoompijn was de opvolger. Bloedmist is het derde boek in de reeks.

Wat moet je doen?

Deelnemen is voor ieder geregistreerd forumlid mogelijk, je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in. Je vindt het formulier via deze link: Aanmeldformulier Crimezone leesclub

De aanmelding sluit op maandag 29 september 2014 om 12.00 uur. Daarna wordt bekendgemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde 'Vóór het lezen' als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.

Van deelnemers die in aanmerking komen voor een leesexemplaar wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban|Crimezone.nl van het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.Over de auteur

Hebban Crew

1909 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Bloedmist van Thomas Enger in de Crimezone Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Thomas Enger

Thomas Enger

Thomas Enger (Oslo, 1973) is de zoon van een leraar Engels en Frans, en van een ...