Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Blog Wine-up krijgt na boek nu ook eigen tv-serie

Het succesvolle blog Wine-up krijgt na het boek ‘Geen gezeur, meer wijn’ nu ook een eigen tv-serie. De makers van LINDA.TV verfilmden het boek, dat op 28 januari – wanneer de serie 'Bitterzoet' van start gaat – in een nieuwe editie uitgegeven wordt.


Mieke Kosters (bekend van o.a. Het geheim van slanke mensen) en Yvanka van der Zwaan zijn de twee vrouwen achter het succesvolle blog. Daarop publiceren zij blogposts van drie imaginaire dames (Anna (42), Caro (40) en Esmee (40)), die elkaar twintig jaar geleden ontmoetten tijdens hun studietijd. Alle (actuele) onderwerpen komen aan bod, zoals drank, seks, superfoods en schoolpleinvaders.

Het boek bij het blog werd door Hebban-recensent Kamila Straatsburg met vijf sterren gewaardeerd: ‘Het boek is ronduit hilarisch, de artikelen uit het leven gegrepen en zo treffend en herkenbaar dat de lezer schaterlachend moet erkennen: dit is pure realiteit, beschreven door iemand die het zelf heeft meegemaakt, herkend en gerelativeerd.’ Lees de volledige recensie hier.  

Ook LINDA.TV zag iets in het boek en liet Roos Schlikker het scenario schrijven voor een tv-serie. De regie is in handen van Idse Grotenhuis. De rollen van de drie vriendinnen worden vertolkt door Anniek Pheifer, Jennifer Hoffman en Tina de Bruin. De komische dramaserie 'Bitterzoet' is vanaf 28 januari om 20.00 uur te zien. De heruitgave van Wine-up verschijnt dezelfde dag en bevat o.a. alle columns uit de serie.
Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Blog Wine-up krijgt na boek nu ook eigen tv-serie

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken