Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Boek en auteur van week 32

door Hebban Fantasy 2 reacties
Elke week besteden we aandacht aan een nieuw of bijzonder boek en zetten we een fantastische auteur in de spotlight. Deze week zijn dat het nieuwe Nederlandse fantasyboek Heksenwaan van The Grim Collective (Martijn Adelmund en Iris Compiet) als boek van de week en Wolfgang Hohlbein, de Duitse bestseller fantasyschrijver, als auteur van de week.

Iris Compiet (illustrator en allround kunstenaar) en Martijn Adelmund (schrijver en redacteur) werken al langer samen, maar pas sinds een jaar vormen ze The Grim Collective. Ze verkochten hun Heksenconcept aan uitgeverij Luitingh en tijdens Castlefest verscheen het eerste deel van de serie: Heksenwaan. In november verschijnt deel twee, getiteld Heksenkind. Nieuw Nederlandstalig talent om in de gaten te houden.

Onze auteur van de week is een oudgediende. Wolfgang Hohlbein is in Duitsland de keizer van de fantasy en zijn werk is in vele talen vertaald, onder andere in het Nederlands. Bij uitgeverij Wereldbibliotheek verscheen eerder het boek Thor en in september verschijnt De hamer van de Goden, deel twee van de Asgardsage.

Blijf op de hoogte over verwachte en net verschenen titels op Hebban Fantasy.Over de auteur

Hebban Fantasy

315 volgers
20 boeken
0 favorieten
Newbie


Reacties op: Boek en auteur van week 32

 

Gerelateerd

Over

Wolfgang Hohlbein

Wolfgang Hohlbein

Wolfgang Hohlbein (1953) is een verhalenverteller en de koning van de Duitse fan...