Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Boek van de Maand Juli: Vier seizoenen koken met Gartine

Vier seizoenen koken met Gartine van Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks is verkozen tot Kookboek van de Maand Juli door culinair journalist Ronald de Nijs en Kookboek-van-het-Jaar-organisator Fusina Verloop.
De sfeer van Vier seizoenen koken met Gartine is een tikkeltje nostalgisch, de recepten zijn helemaal van nu.


"Laat je met Vier seizoenen koken met Gartine onderdompelen in de brocante- en moestuinsfeer van Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks. Net zoals in hun Amsterdamse restaurant Gartine presenteren ze ook in hun (tweede!) kookboek spannende gerechten die de seizoenen volgen.

Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks doen al jaren hun eigen ding. Sinds 2006 runnen ze met z’n tweeën een klein, succesvol restaurant in hartje Amsterdam, Gartine genaamd. In de keuken werken ze met producten uit eigen moestuin, gelegen in de Beemster. Moestuinieren is dan ook hun tweede bezigheid. En dan schrijven ze ook nog eens recepten voor culinaire bladen én verzamelen ze brocante keuken- en tuinspullen. In hun tweede kookboek, Vier seizoenen koken met Gartine komen al die activiteiten samen.(...)

Is de sfeer van Vier seizoenen koken met Gartine een tikkeltje nostalgisch, de recepten zijn helemaal van nu. Het kookboek volgt de seizoenen en biedt makkelijk te maken recepten, waarvoor je je eigen moestuinproducten kunt gebruiken, maar ook ingrediënten gekocht bij de supermarkt."

Klik hier voor de volledige recensie.

www.kookboekvanhetjaar.nl


www.kookboekennieuws.nlOver de auteur

Kookboekennwz by Fusina

3 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Boek van de Maand Juli: Vier seizoenen koken met Gartine

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken