Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Boek van weduwe René Gude hoogste binnenkomer in Bestseller60

door Hebban Crew
In e-mails aan hun vrienden liet Babs van den Bergh hoe het met haar zieke echtgenoot, Denker des Vaderlands René Gude, gesteld was. Na zijn dood bundelde zij de verslaglegging in 'Wat kan mij gebeuren? Leven met René Gude'. Het boek bereikt deze week plek 24 in de Bestseller60 en is de hoogste binnenkomer.

De CPNB-lijst telt maar liefst acht binnenkomers. Naast het boek van Babs van den Bergh zijn er nieuwe noteringen voor de roman Hier ben ik van Jonathan Safran Foer (op 29), het prentenboek De keutelkampioen van Marianne Busser en Ron Schröder (38), Laura's Bakery, het basisbakboek van Laura Kieft (39), het kookboek Puur Pascale van tv-kokkin Pascale Naessens (49), het prentenboek Boer Boris gaat naar Oma van Ted van Lieshout en Philip Hopman (54), Mijn zoon, Ajacied waarin vader Hajo de Boer de belevenissen van zijn getalenteerde zoontje bij de voetbalclub optekent (57) en Verdacht, een nieuwe titel van Carry Slee (op 59). 

Aan de top verandert er niet veel. Geert Mak staat voor de derde achtereenvolgende week op 1 met De levens van Jan Six, gevolgd door de biografie Hay van Sander Donkers en Killerbody dieet van Fajah Lourens.

Bron: CPNBOver de auteur

Hebban Crew

2127 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boek van weduwe René Gude hoogste binnenkomer in Bestseller60

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken