Advertentie

Hebban vandaag

Dossier /

Creatief met boeken: Boekenkast Stopmotion

door Natasza Tardio 3 reacties
Dat je boeken kunt lezen, boeken kunt schrijven en hoe gruwelijk ook, boeken kunt verbranden, is iedereen wel bekend. Maar met boeken kun je nog veel meer leuke dingen doen. Op Hebban Young Adult zullen we dus om de zoveel tijd laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Boeken zorgen al eeuwen lang voor inspiratie. En inspiratie zorgt al eeuwenlang voor boeken. Maar wat als je boeken nu ook eens gebruikt voor andere leuke dingen en ze combineert met moderne technieken, zoals foto en film, ondersteunt met wat opzwepende muziek. Het resultaat is te zien in dit te gekke filmpje, waarbij de maker zijn boekenkast aan het herinrichten is. Dat dit heell wat tijd in beslag heeft genomen is te zien aan de klok die naast de boekenkast hangt. :-)

Veel kijkplezier met deze Boekenkast Stopmotion waarbij de maker twaalf uur bezig is geweest om een zeer vet filmpje van slechts 1.28 minuten te creëren. Tip: bekijk het filmpje een paar keer, er gebeuren allemaal verschillende dingen en ze zijn allemaal de moeite waard.Over de auteur

Natasza Tardio

259 volgers
280 boeken
34 favoriet
Auteur


Reacties op: Creatief met boeken: Boekenkast Stopmotion

 

Gerelateerd

Over

Malcolm Gladwell

Malcolm Gladwell

Malcolm Gladwell is een Canadees auteur, journalist en spreker. Hij schrijft sin...

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...