Hebban vandaag

Leesclubs /

Boekenpost. Voor serieuze boekenliefhebbers! (met winactie)

Het magazine Boekenpost brengt elke twee maanden verrassende en sterke artikelen over de wereld van de literatuur: recente uitgaven of verborgen parels van weleer, terecht bejubeld of onterecht in de vergetelheid geraakt.

Met in elk nummer volop inspiratie over klassieke en moderne schrijvers en de wereld van het (oude) boek in al zijn facetten. Nieuws, agenda, recensies en interviews – Boekenpost brengt het u in maar liefst 60 pagina’s. Bovendien is er speciale aandacht voor leesclubs, onder meer door uitgebreide dossiers en talloze leestips. Boekenpost verschijnt 6 × per jaar.

In de nieuwste Boekenpost - Ode aan de leesclub

Samen lezen is intensiever én leuker! Lees in de nieuwste Boekenpost alle ins en outs over de leesclub. En verder: Marente de Moor’s Foon geanalyseerd, Marita Coppes debuteerde met De laatste verhalenweefster, Sander Verheijen leest de klassieker Advocaat van de duivel, recensies van 10 pas verschenen boeken en nog een hoop andere artikelen om met uw leesclub te delen. Bestel de januari/februari editie van Boekenpost nu online. 

Of neem een Boekenpost jaarabonnement voor slechts € 29,95. Gebruik hiervoor de actiecode WEEKVANDELEESCLUB.

Meer informatie en bestellen

Winactie

Raak jij niet uitgelezen en ben je altijd op zoek naar nog meer lees- inspiratie en verdieping? Kruip deze winter in je stoel met een stapel Boekenposten! Vul onderstaande formulier in en maak kans op een Boekenpost-leespakket met de vier meest recente uitgaven.

Win een Boekenpost magazine-pakket

Week van de Leesclub

28 januari tot en met 3 februariOver de auteur

Boekenpost

14 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Boekenpost. Voor serieuze boekenliefhebbers! (met winactie)

Gesponsorde boeken