Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Boekentippertip van de week: geen 'standaard' thrillers

door Hebban Crew 3 reacties
Je volgende favoriete boek ontdek je op Hebban is niet voor niets ons credo. Hier op Hebban helpen we elkaar aan mooie leestips. Sinds begin april ontvangen onze experts en genrespecialisten, aangevuld met een groep enthousiaste boekhandelaren, dagelijks tientallen aanvragen voor een leestip op maat in onze Boekentipper. Wekelijks delen we een leuke Boekentippertip met al onze lezers.

De favorieten van Mieke:

De tip van boekentipper Joyce:

Hoi Mieke,

Leuk dat je een boekentipper aanvraagt, maar je daagt me wel uit met geen enkel boek op een van je Hebban boekenplanken. Ik hoop dan maar dan ik een boek tip dat je nog niet gelezen hebt, maar geen garantie....ik kies daarom maar een aantal 'niet standaard' thrillers, om hopelijk veilig te zitten.

Recent lazen wij met de Thriller Club In de greep van waanzin van Luca d'Andrea. Een Italiaanse auteur en het is een heel speciale thriller die hij heeft geschreven. De titel van mijn recensie is "Feeëriek, mysterieus en ongeëvenaard goed". Het is een boek zoals ik niet eerder heb gelezen. Mooi vind ik het dat het verhaal totaal een andere kant opgaat dan je zou verwachten als je de flaptekst leest. Luca d'Andrea is erin geslaagd een, wat mij betreft, uniek boek te schrijven. Ik heb genoten tijdens het lezen en me verwonderd. Het boek is een absolute aanrader. Ga er met een open blik in en laat je door d'Andrea meevoeren. 

Nog een andere tip is Meisjes vermist van Agustin Martinez. Ook weer een boek dat we met de Thriller Club hebben ontdekt en waarvoor we bijna unaniem onze duimen omhoog deden. Lees ook hier ons verslag.
Weer een anders als anders boek, sowieso was het al heel prettig om eens een boek van een Spaanse auteur te lezen, toch weer een andere setting en manier van schrijven. Ik hoop dat je ook van het boek geniet.

Als laatste tip, blijven we in Nederland en raad ik je De wraak van Vondel van Frank van Pamelen aan. Een debuut van een duizendpoot, die zijn schrijfsporen al heeft verdiend op andere vlakken. Hij heeft een heerlijk spannend boek geschreven gebaseerd op teksten van Joost van den Vondel en neemt je mee op een reis door Amsterdam. 

Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt en leuke nieuwe boeken gaat ontdekken. In dit topic kan je altijd feedback geven, want antwoorden op deze email gaat helaas niet.

Groetjes 
Joyce (lid van de Thriller Club)

Naar de tip

Zelf een boekentippertip aanvragenOver de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekentippertip van de week: geen 'standaard' thrillers

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken