Hebban vandaag

Community /

Boekentippertip | 'Er moeten wel ontwikkelingen plaatsvinden'

door Hebban Crew 4 reacties
Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

De hulpvraag

Cynthia: 'Ik hou van feelgoodboeken waar je volledig in weg kunt duiken. Het moet niet te moeilijk te lezen zijn, maar er moet wel ontwikkelingen plaatsvinden of een raadsel opgelost worden. Op dit moment ben ik bezig in Het huis met de blauwe luiken. Hierin gebeurt te weinig wat mij betreft.'

Naar de tipVraag zelf ook een Boekentipper aan

De 3 favorieten

De Boekentipper-tip van Fannie

Hulplijn: Hebban Lezers


'Hoi Cynthia,

Leuk dat je een Boekentipper hebt aangevraagd.

Als eerste tip wil ik je Het vlindereiland meegeven. Dit verhaal gaat over Diana die naar haar scheiding op zoek gaat naar haar familiegeschiedenis. Tijdens die zoektocht gaat ze naar Sri Lanka en komt stukje bij beetje meer over haar geschiedenis te weten. Dit boek speelt zich in heden en verleden af. Als dit boek je bevalt, kun je ook de andere boeken van Corina Bomann gaan lezen, deze spelen zich allemaal af in het heden en verleden en daardoor worden mysteries opgelost.

Als tweede tip wil ik je Als we elkaar terug zien meegeven. Waarin Emily, na het krijgen van een mysterieus schilderij van haar oma, op zoek gaat naar het verhaal erachter en daarbij op onderzoek gaat naar haar familiegeschiedenis. Waarbij ze niet alleen haar familieverleden, maar ook dat van haarzelf onder ogen moet zien.

Verder tip ik je Zomer in het Duincafé. In dit boek besluit weduwe Laura samen met haar twee tienerkinderen een zomer lang te gaan werken in het Duincafé. Dit om eindelijk te proberen over de plotselinge dood van haar man heen te komen. Als snel ontmoeten ze allemaal nieuwe vrienden.

Ook wil ik je nog Veel liefs aanraden. In dit boek besluiten Leon en Tiffy het huis (en zelfs het bed) van Leon te delen, dit omdat Leon het geld kan gebruiken en Tiffy behoefte heeft aan woonruimte. Tiffy heeft het huis in het weekend en de avond tot haar beschikking en Leon die in de nacht werkt, heeft het huis overdag in gebruik. Hoewel dit als noodsituatie start, begint dit hen steeds meer te bevallen en komen ze steeds meer over elkaar te weten.

Als laatste tip wil ik je aanraden Baguette met jam voor twee te lezen. Dit is een heerlijke zomerse roman over Lize, die na de dood van haar vader op een camping in Frankrijk gaat werken. En hoewel ze niet naar een vriend op zoek is, lopen er toch een paar verdraait leuke mannen rond. Verder heeft ze ook nog te dealen met een vervelende broer. Dit is het eerste deel van een drieluik.

Hopelijk zullen mijn tips je bevallen.

Veel leesplezier!'

Wat zegt Cynthia?

'Dank je wel Fannie! Ik heb alle genoemde boeken even opgezocht op Hebban en ze staan inmiddels allemaal op mijn wil-ik-lezen-lijstje. Ik kan weer even vooruit met een stapel boeken die ik wil lezen. Ik ben heel blij met deze tips!'

Alle tips

Hoe werkt de Hebban Boekentipper?

Je volgende favoriete boek ontdek je vast en zeker met een Hebban Boekentippertip. Recensenten, genrespecialisten, boekverkopers en de fanatiekste lezers zitten klaar om je van persoonlijke leestips te voorzien. 

  1. Zoek drie boeken op waar je het meest van hebt genoten.
  2. Vertel iets over jezelf en/of het soort boeken dat je graag leest of waar je juist niet van houdt.
  3. Kies een hulplijn. 
  4. Druk op verzenden.
  5. De gekozen hulplijn gaat voor je aan de slag. We streven naar een persoonlijke leestip binnen 24 uur (bij grote druk kan het enkele dagen duren).
  6. Je ontvangt een e-mail zodra er een leestip voor je klaarstaat. 
  7. Laat je tipgever weten wat je van de ontvangen leestip vindt door onder je tip te reageren.

 

Naar de boekentipperOver de auteur

Hebban Crew

2166 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekentippertip | 'Er moeten wel ontwikkelingen plaatsvinden'