Hebban vandaag

Community /

Boekentippertip | 'Graag met een tikkeltje romantiek'

Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

De hulpvraag

Jessie: 'Ik lees graag feelgoodboeken, romans met een leuk einde. Erotische romans of Young Adult-boeken lees ik ook, maar graag met een tikkeltje romantiek.'

Naar de tipVraag zelf ook een Boekentipper aan

De 3 favorieten

De Boekentipper-tip van Marieke

Hulplijn: Hebban Specialisten

Hallo Jessie,

Wat leuk dat je een boekentip hebt aangevraagd. NA en feelgood, ik heb een paar leuke tips voor je.

Mijn eerste tip voor je is gelijk een serie uit het New Adult-genre. Het is een serie die recent is uitgekomen en is van Roni Loren. Zij heeft vier boeken geschreven die gaan over overlevenden van een schoolschietpartij. Het is 12 jaar later en vier vriendinnen die destijds slachtoffers waren, maar overleefden, komen regelmatig bij elkaar. Na de schietpartij hebben ze een tijdcapsule begraven met daarin een brief aan hun latere zelf. Nu ze die weer lezen zien ze dat ze niet zijn geworden wat ze dachten. In elk deel staat een van de vier vriendinnen centraal. Ze hebben allemaal nog last van hun verleden (schuldgevoel), maar komen er nu aan toe om het te verwerken en ze vinden allemaal de liefde. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Het zijn echt hele mooie verhalen, met sterke personages, diepgang en een happy end.


Mijn tweede tip is een heerlijke feelgood. Het gaat om Geheim akkoord van Marieke Simons en het speelt zich af in de wereld van de boybands! Het meisje Aislingh verhuist vanuit Ierland naar Nederland en gaat wonen bij haar jeugdvriend Thomas. Thomas speelt met drie andere jongens in een band. Ze mogen in het voorprogramma spelen van een beroemde band, maar de lead singers hebben een enorme hekel aan elkaar. Dan valt Aislingh als een blok voor Matthew, de zanger van Kaos en zit ze tussen twee vuren. Wat is er zes jaar geleden toch gebeurd dat er nog zoveel boosheid is? Lees dit boek en kom daarachter. Het is leuk, een tikje spannend maar vooral heerlijk romantisch!

Tot slot een boek waar je happy van wordt. Het is ook een YA en het heet De Happiness-goeroe van Jette Schroder. Als Iris haar vriendin helpt en voor één avond advies gaat geven als een soort waarzegster, blijkt ze enorm veel succes te hebben. Ze gaat er mee door en wordt een hit op internet. Maar als het succes doorslaat, blijken er ook negatieve kanten te zitten aan het succes. En dan is er ook nog een benedenbuurman, die vreselijk loopt de knorren, maar het is wel een lekker ding. Hoe dit afloopt voor Iris moet je zeker gaan lezen, want het is een geweldig leuk en happy boek!

Ik hoop dat de tips naar wens zijn, laat je nog weten wat je ervan vindt?

Met groet

Marieke Scheers

Meer tips

Hoe werkt de Hebban Boekentipper?

Je volgende favoriete boek ontdek je vast en zeker met een Hebban Boekentippertip. Recensenten, genrespecialisten, boekverkopers en de fanatiekste lezers zitten klaar om je van persoonlijke leestips te voorzien.

  1. Zoek drie boeken op waar je het meest van hebt genoten.
  2. Vertel iets over jezelf en/of het soort boeken dat je graag leest of waar je juist niet van houdt.
  3. Kies een hulplijn.
  4. Druk op verzenden.
  5. De gekozen hulplijn gaat voor je aan de slag. We streven naar een persoonlijke leestip binnen 24 uur (bij grote druk kan het enkele dagen duren).
  6. Je ontvangt een e-mail zodra er een leestip voor je klaarstaat.
  7. Laat je tipgever weten wat je van de ontvangen leestip vindt door onder je tip te reageren.

Naar de boekentipperOver de auteur

Hebban Crew

2184 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekentippertip | 'Graag met een tikkeltje romantiek'

 

Gerelateerd

Over

Roni Loren

Roni Loren

Roni Loren schreef haar eerste romanceboek toen ze 15 jaar was. Ze ontdekte dat...


Gesponsorde boeken