Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Boekentippertip | 'Ik ben net begonnen met het lezen van thrillers'

door Hebban Crew 5 reacties
Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentippertips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

De vraag

Remy: 'Ik ben net begonnen met het lezen van thrillers daarvoor altijd romans. Detectives vind ik leuk.'

Vraag zelf ook een Boekentipper aan Bekijk de tip

De Boekentipper-tip van Sofie

Hulplijn: Hebban Specialisten

Dag Remy,

Fijn dat je interesse hebt in Boekentipper. Ik ging ook even door je Gelezen plank om een zo goed mogelijke indruk te krijgen van wat je al hebt gelezen en wat je zoal leuk vindt.

Lisa Gardner schreef met Aangeraakt een spannend verhaal over een gezin dat wordt ontvoerd naar een ongebruikte gevangenis die door de echtgenoot werd gebouwd. Ook haar andere boeken vond ik zeer goed.

Ik zie dat je Esther Verhoef leest. Bij de Nederlandstalige thrillerschrijvers vind ik naast haar ook Simone van der Vlugt goed.

De jachtpartij en De gastenlijst zijn twee thrillers van Lucy Foley waarin er telkens iemand sterft op een afgelegen locatie en je als lezer op zoek moet naar de moordenaar.

Ken je de thrillers van Carla Kovach? Het zijn thrillers met een sterk plot en met goed uitgewerkte karakters waarbij inspecteur Gina Harte telkens de zaak probeert op te lossen met haar team. Stil maar is het eerste deel, maar ondertussen zijn er vijf thrillers.

Binnen het genre Young Adult-thrillers vond ik Lock down van Maren Stoffels een spannend verhaal over jongeren die zich op een afgelegen locatie terugtrekken om te studeren, maar iemand heeft andere plannen voor hun weekend. In Uit het niets van Aline Sax wordt de hoofdpersoon wakker op een luchthaven zonder herinneringen. De andere aanwezigen blijken zich ook niets te herinneren.

Ik hoop dat je plezier beleeft aan je tips. Laat je het eens weten als iets je beviel?

Veel leesplezier en groetjes
Sofie

Ook getipt

Hoe werkt de Hebban Boekentipper?

Je volgende favoriete boek ontdek je vast en zeker met een Hebban Boekentippertip. Recensenten, genrespecialisten, boekverkopers en de fanatiekste lezers zitten klaar om je van persoonlijke leestips te voorzien.

  1. Zoek drie boeken op waar je het meest van hebt genoten.
  2. Vertel iets over jezelf en/of het soort boeken dat je graag leest of waar je juist niet van houdt.
  3. Kies een hulplijn.
  4. Druk op verzenden.
  5. De gekozen hulplijn gaat voor je aan de slag. We streven naar een persoonlijke leestip binnen 24 uur (bij grote druk kan het enkele dagen duren).
  6. Je ontvangt een e-mail zodra er een leestip voor je klaarstaat.
  7. Laat je tipgever weten wat je van de ontvangen leestip vindt door onder je tip te reageren.

Naar de boekentipperOver de auteur

Hebban Crew

2543 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekentippertip | 'Ik ben net begonnen met het lezen van thrillers'

 

Gerelateerd