Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Boekentippertip | 'Ik lees graag Young Adult fantasy'

door Hebban Crew
Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Tientallen speciaal geselecteerde leden van de lezerscommunity zitten voor je klaar om je te helpen aan een persoonlijke boekentip. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentippertips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

De vraag

Hanne: 'Ik lees graag Young Adult fantasy, maar ook soms contemporary.'

Vraag zelf ook een Boekentipper aan Bekijk de tip

De Boekentipper-tip van Kimberly

Hoi Hanne,

Wat leuk dat je de Boekentipper hebt gebruikt om een nieuw boek te kunnen ontdekken. Ik zie dat wij heel veel van dezelfde soort boeken houden. Dus ik hoop dat ik je een paar leuke tips kan geven.

Mijn eerste tip is De IJzeren Engel van Cassandra Clare. Ik zag dat je nog geen van haar boeken op je 'Gelezen'-lijstje had staan. Ze heeft al enorm veel boeken in de 'Shadowhunters'-wereld geschreven, maar deze serie is mijn persoonlijke favoriet. Het bestaat uit drie boeken en speelt zich zo'n 120 jaar voor Stad der Beenderen af. Met deze boeken wordt eigenlijk de basis gelegd voor heel veel dingen die later in de andere series naar voren komen. En het is echt een must om deze te lezen voor de rest van de boeken. Daarnaast zijn Jem, Tessa en Will gewoon geweldige personages en zullen ze direct je hart stelen.

Mijn tweede tip is Vrees me van Tahereh Mafi. Dit is het eerste boek in een serie van inmiddels meer dan zes delen. Het zijn allemaal redelijke dunne boekjes die heel makkelijk weglezen. Het heeft romantiek, fantasy, love triangles, mensen met magische krachten en licht dystopische trekjes. Eigenlijk dus alles wel wat je in een echt YA-fantasy boek zou willen.

Tot slot zag ik dat je Twin Crowns al op je 'Wil ik lezen'-lijstje had staan. Deze hebben we afgelopen maand voor de YA spot gelezen met z'n allen en viel echt enorm in de smaak. Ik zou dan ook willen zeggen: wacht niet te lang met deze, want hij is echt de moeite waard!

Nou, ik hoop dat je iets hebt gehad aan mijn tips. En laat het me hieronder ook zeker weten wanneer je iets hebt gelezen van het lijstje. Ik ben enorm benieuwd wat je ervan gaat vinden.

Kimberly.

Hoe werkt de Hebban Boekentipper?

De Hebban Boekentipper helpt je aan jouw volgende favoriete boeken. Tientallen speciaal geselecteerde leden van de lezerscommunity zitten voor je klaar om je te helpen aan een persoonlijke boekentip.

  1. Zoek drie boeken op waar je het meest van hebt genoten
  2. Vertel in het kort iets over je favoriete genres en wat je wel of juist helemaal niet leuk vindt
  3. Druk op verzenden
  4. De leesspecialisten gaan voor je aan de slag. We streven naar een persoonlijke leestip binnen 24 uur (bij grote druk kan het enkele dagen duren)
  5. Je ontvangt een email zodra er een leestip voor je klaarstaat
  6. Laat je tipgever weten wat je van de ontvangen leestip vindt door onder je tip te reageren

Veel plezier met de Hebban Boekentipper! Zoek je een boekentip om cadeau te geven aan iemand anders? Gebruik dan onze cadeautipper.

Naar de boekentipperOver de auteur

Hebban Crew

2483 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekentippertip | 'Ik lees graag Young Adult fantasy'