Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Boekentippertip: 'terug in de tijd'

door Hebban Crew 7 reacties
Je volgende favoriete boek ontdek je op Hebban is niet voor niets ons credo. Hier op Hebban helpen we elkaar aan mooie leestips. Hebbans experts en genrespecialisten, aangevuld met een groep enthousiaste boekhandelaren en lezers, verwerken dagelijks tientallen aanvragen voor een leestip op maat in onze Boekentipper. Geregeld delen we een leuke Boekentippertip met al onze lezers.

De favorieten van Esdruijf:

Esdruijf licht over haar tipverzoek toe: 'Ik ben gek op heerlijke romans en thrillers. Geef mij een goed boek die lekker wegleest en zo nu en dan een spannende thriller tussendoor waarbij je aan het eind van het boek versteld staat van de uitkomst. Ook vind ik het heerlijk om terug te gaan in de tijd met dezelfde personages.'

De tip van boekentipper Marieke:

Hallo Esdruijff,

Wat leuk dat je een boekentip hebt aangevraagd.

Mijn tip voor jou is een boek van Sarah Jio. Zij schrijft romans met twee tijdlijnen, een in het heden en een in het verleden. Vaak ontstaat er in het verleden een geheim, wat een personage in het heden ontdekt en gaat uitzoeken. De beide verhalen wisselen elkaar af en komen op het einde heel mooi samen. In Bloesem in de sneeuw (ook uitgebracht onder Bloesem in de nacht) verdwijnt er in het verleden tijdens een sneeuwstorm een kind. In het heden komt er opnieuw een sneeuwstorm en ontdekt een journaliste het verhaal van het vermiste kind en gaat op onderzoek uit. Het is zo mooi, vol romantiek en spanning.

Een boek met een verrassing, bij de thrillers, is er een die direct naar boven komt en dat is Mea Culpa van Claire Macintosh. Het boek is hier op Hebban gestart als een leesclubboek. Ik zat daar niet bij, maar de reacties waren lovend. Toen ik het later zelf ging lezen vond ik het begin maar 'mat'. Was dit nou dat boek dat zo geweldig werd gevonden. En ineens 'bam!', toen snapte ik het ook. Wat een goed geschreven thriller, ik denk dat je deze zeer zal waarderen.

Tot slot Vergeten brief  van Kate Morton. Deze schrijfster weet als geen ander hoe ze tijdlijnen moet combineren en hoe geheimen uit het verleden in het heden onthuld worden. Hier het verhaal van drie zussen, die altijd samen zijn blijven wonen. Er is 1 groot geheim en ze zullen er alles aan doen omdat geheim te houden. Spannend, mysterieus en een vleugje liefde.

Ik hoop dat de tips naar wens zijn,
Veel plezier met lezen

Met groet
Marieke Scheers (Feelgood club, Spot Er was eens, en Spot Boekenoverboeken).

Voor als je nog iets over je tips wilt zeggen zie: Boekentippertopic
  
 

Naar de tip

Zelf een boekentippertip aanvragen

 


Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekentippertip: 'terug in de tijd'

 

Gesponsorde boeken