Hebban vandaag

Community /

Boekentippertip | Thrillertips voor een Anja Feliers-fan

door Hebban Crew 2 reacties
Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

De hulpvraag

Thessa: 'Ik lees graag thrillers die zich afspelen in Nederland of België. Ook waargebeurde verhalen lees ik graag.'

Naar de tipVraag zelf ook een Boekentipper aan

De 3 favorieten

De Boekentipper-tip van Lizzie

Hebban specialisten


Dag Thessa

Wat fijn om een Anja Feliers fan tussen de aanvragen terug te vinden, zelf ben ik ook fan van haar boeken en wat fijn dat je een boekentip hebt aangevraagd.

Je geeft aan dat je graag thrillers leest die in België en Nederland afspelen, ik ben even tussen je gelezen boeken gaan neuzen en zag de volgende tips er nog niet tussen staan.

Dodenstoel van Johan Andersen is mijn eerste tip voor jou. Het boek speelt zich af in Nederland en geeft het sterke duo Hamer en Panka (Neli) weer, die moeten samenwerken. Hamer is een ex-militair. Panka werkt bij de politie maar ze slaan de handen in elkaar om een seriemoordenaar te pakken te krijgen. Dit is het debuut van Andersen, ondertussen is het vervolg Zonder genade ook al verschenen.

Benieuwd naar Dodenstoel? In dit artikel over veelbelovende debuten van eigen bodem vind je een leesfragment van het boek. Het kreeg vier sterren van Hebbanrecensent Laura: "een origineel en sterk thrillerdebuut".

Mijn tweede tip voor jou is Uitgebroed van Pat Craenbroek. Een boek dat een echte puzzel is, maar wanneer de puzzelstukjes in elkaar vallen heb je echt een wow-gevoel. Dit boek speelt zich af in België, het is wel een psychologische thriller. Ik tip je deze ook omdat je Feliers opgegeven hebt als favoriet.

'Hoewel er wel wat kleinigheden op dit debuut zijn aan te merken, heeft Pat Craenbroek met Uitgebroed een origineel, vlot lopend en goed uitgewerkt verhaal met interessante en intrigerende personages geschreven. Ze bewijst hiermee dat ze kan schrijven en zo goed als zeker geen eendagsvlieg zal zijn.' - 4 sterren Hebbanrecensie van Kees van Duyn

Ik wens je alvast heel veel leesplezier toe! Laat mij gerust weten of je iets aan de tips gehad hebt.

Groetjes

Lizzie

 

Alle tips

Hoe werkt de Hebban Boekentipper?

Je volgende favoriete boek ontdek je vast en zeker met een Hebban Boekentippertip. Recensenten, genrespecialisten, boekverkopers en de fanatiekste lezers zitten klaar om je van persoonlijke leestips te voorzien. 

  1. Je zoekt drie boeken op waar je het meest van hebt genoten.
  2. Vertel iets over jezelf en/of het soort boeken dat je graag leest of waar je juist niet van houdt.
  3. Kies een hulplijn. 
  4. Druk op verzenden.
  5. De gekozen hulplijn gaat voor je aan de slag. We streven naar een persoonlijke leestip binnen 24 uur (bij grote druk kan het enkele dagen duren).
  6. Je ontvangt een e-mail zodra er een leestip voor je klaarstaat. 
  7. Laat je tipgever weten wat je van de ontvangen leestip vindt door onder je tip te reageren.

 

Naar de boekentipperOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekentippertip | Thrillertips voor een Anja Feliers-fan

 

Gerelateerd

Over

Johan Andersen

Johan Andersen

Johan Andersen is een Nederlandse uitgever en schrijver. Dodenstoel is zijn eers...


Gesponsorde boeken