Hebban vandaag

Nieuws /

Boekentips en gevestigde namen in de Bestseller 60

Met de Kerstdagen voor de deur is iedereen op zoek naar een mooi boekcadeau. Daardoor verandert er maar weinig in de top tien van de nieuwe editie van de Bestseller 60.

De lijst wordt nog aangevoerd door De Amerikaanse prinses van Annejet van der Zijl, gevolgd voor Neem een geit van Claudia de Breij en Ma van Hugo Borst.

Op de zesde plek vinden we de hoogste nieuwe binnenkomer van deze week: Broederschap van Frans Timmermans. In dit pleidooi, waarvan de opbrengst ten goede komt aan stichting VluchtingenWerk, bekijkt Timmermans hoe we in deze moeilijke tijd voor verbondenheid in Europa kunnen zorgen.

De meest opvallende notering gaat naar De ochtendgave van A.F. Th. van der Heijden, dat maar liefst twee keer is terug te vinden in de lijst. De reguliere paperback is te vinden op plek 18 en de luxe gebonden uitgave staat op plek 37. Hebban heeft het deze week uitgeroepen tot Boek van de week

Overige nieuwe binnenkomers zijn: De nieuwe tsaar van Steven Lee Myers (plek 17) en Speel met vuur van Tess Gerritsen (plek 39).

Hier vind je de volledige lijst van de Bestseller 60.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Boekentips en gevestigde namen in de Bestseller 60

Gesponsorde boeken