Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Boekenweek 2018 | programma vrijdag 16 maart

Tijdens de Boekenweek 2018 vinden er weer tal van activiteiten plaats in boekhandels, bibliotheken en op andere culturele podia, maar ook vanuit de luie stoel is er veel te beleven. Hebban zette een dagoverzicht voor je klaar met alle optredens die live of via tv, radio en online te volgen zijn. Dit is het programma van vrijdag 16 maart.

Meer Boekenweek 2018


Programma 

Jan Terlouw spreekt bij Bibliotheek Utrecht, Utrecht
20.00 - 22.00 uur

Ga op vrijdagavond 16 maart in gesprek met Jan Terlouw over de natuur! Samen met gespreksleider Eva Grosfeld gaat Jan Terlouw met alle aanwezigen in gesprek. Florian Wolff, de duurzaamste muzikant van Nederland, speelt live muziek. 

Jan Terlouw is naast schrijver en politicus ook natuurkundige. Hij schreef het Boekenweekessay 2018, Natuurlijk. In dit essay beschrijft Jan Terlouw zijn zorgen voor morgen. Terlouw: "De natuur, daar horen we bij, daar dragen we mede verantwoordelijkheid voor, die moet in al zijn rijkdom worden bewaard voor hen die na ons komen."

Het essay van Jan Terlouw kun je kopen bij Broese Boekverkopers, die deze avond aanwezig zijn met een boekentafel. Leuk om direct te laten signeren! Dit evenement is inmiddels uitverkocht.Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekenweek 2018 | programma vrijdag 16 maart

 

Gerelateerd

Over

Jan Terlouw

Jan Terlouw

Jan Terlouw (1931) is vooral bekend als politicus en bestuurder, voormalig parti...

Gesponsorde boeken