Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Boekenweek 2018 | programma zaterdag 10 maart

door Hebban Crew 1 reactie
Tijdens de Boekenweek 2018 vinden er weer tal van activiteiten plaats in boekhandels, bibliotheken en op andere culturele podia, maar ook vanuit de luie stoel is er veel te beleven. Hebban zette een dagoverzicht voor je klaar met alle optredens die live of via tv, radio en online te volgen zijn. Dit is het programma van zaterdag 10 maart.

Meer Boekenweek 2018

Programma 

Het grote Hebban Boekbloggers Overzicht 2018 
op Hebban.nl

Het grootste en meest complete overzicht van boekbloggers in Nederland en Vlaanderen in kaart gebracht door de redactie van Hebban is vanaf 10 maart online te raadplegen. 

Signeersessie Griet op de Beeck bij boekhandel Hoogstins, Amsterdam
12.00 - 13.30 uur

Griet op de Beeck
signeert haar boeken en het boekenweekgeschenk Gezien de feiten.

Adriaan van Dis bij boekhandel Paagman, Den Haag
vanaf 13:00 uur

Zaterdag 10 maart 2018 is Adriaan van Dis om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Hij zal worden geïnterviewd naar aanleiding van zijn laatste boek In het buitengebied, maar ook zijn andere boeken zullen aan bod komen.

High Tea met Jackie van Laren bij boekhandel Scheltema, Amsterdam
14.30 - 16.00 uur

Jackie van Laren brengt op zaterdag 10 maart een bezoekje aan boekhandel Scheltema en nodigt jou uit voor gezellige babbels en een heerlijke high tea ter ere van het verschijnen van haar nieuwe romans. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Bijenlint met auteurs van De Bezige Bij bij de Nieuwe Boekhandel, Amsterdam
15:00 - 18:00 uur

We openen de Boekenweek feestelijk met een bijenlint van Bezige Bijauteurs. Het thema van de boekenweek is dit jaar 'natuur'. Kom luisteren naar presentaties van Oscar van den Boogaard, Erwin Mortier, Vicky Francken, Sytzke van Koeveringen, Pieter Boskma en Marcel Möring. Ook zijn er bijenproducten in de verkoop van Veer & Moon en van imkerij De Drie Bijen.

Ronald Ockhuysen in gesprek met Floor Milikowski bij boekhandel Scheltema, Amsterdam
15.00 - 16.00 uur

Het is Boekenweek! Tijdens een van de grote hoogtepunten van het literaire jaar gaat Ronald Ockhuysen, hoofdredacteur van Het Parool, in gesprek met Floor Milikowski. Er is veel te doen over de stand van onze hoofdstad: hoe gaan we om met prangende kwesties als het steeds verder toenemende aantal toeristen, de torenhoge huizenprijzen en veranderende machtsverhoudingen? In Van wie is de stad schetst Floor Milikowski een overzichtelijk, verhelderend en soms ietwat verontrustend beeld van 21ste eeuws Amsterdam. Naast ons Boek van de Maand maart, is 'Van wie is de stad' ook een meer dan interessant onderwerp van gesprek tussen twee absolute kenners. 

Signeersessie en lezing Griet op de Beeck bij Groninger Forum Bibliotheek, Groningen
16.30 - 18.00 uur

Griet op de Beeck signeert haar boeken en het boekenweekgeschenk Gezien de feiten. Kaarten voor de lezing zijn te koop via de volgende website.

BoekenFEST'18 Into the wild, Assen
19:30 uur

Laat je op zaterdag 10 maart verrassen door hét boekenfestival van het jaar: BoekenFEST’18! En ga mee ‘into the wild’. Bijvoorbeeld met Ursul de Geer, Özcan Akyol, Jessica Durlacher, Joël Broekaert, Jan Siebelink en vele andere schrijvers. Geniet op het festival van mooie voordrachten, boeiende verhalen, culinaire verleidingen, verassende acts en swingende muziek. Koop je kaartje op dnk.nl.

Boekenweek Pubquiz bij Bibliotheek Utrecht, Utrecht
20.00 - 22.00 uur

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Boekenweek Pubquiz! Maak een team met je vrienden, buren of familie en test je kennis over literatuur, muziek en film. Het thema van de Boekenweek en dus ook van de pubquiz is dit jaar Natuur.

De hoofdprijs is een bon van de Veldkeuken waarmee je met jouw team op een zonnig plekje in het hoge gras, in de schaduw van een boomgaard of langs de oevers van de Krommerijn midden in de natuur heerlijk kan genieten van een uitgebreide picknick of lunch! 

Aanmelden is 10 euro voor een team. Een team bestaat uit maximaal 5 personen.

Signeersessie en lezing Griet op de Beeck bij Schaaf Theater, Leeuwarden
20.00 - 22.00 uur

Griet op de Beeck 
signeert haar boeken en het boekenweekgeschenk Gezien de feiten. Kaarten voor de lezing zijn te koop via de volgende website.Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekenweek 2018 | programma zaterdag 10 maart

 

Gerelateerd

Over

Adriaan van Dis

Adriaan van Dis

Adriaan van Dis (1946) is schrijver, journalist en televisiepresentator. Hij gro...

Jackie van Laren

Jackie van Laren

Schrijft boeken en leest er ook een heleboel :-)

Griet Op de Beeck

Griet Op de Beeck

Griet Op de Beeck (1973) is een Vlaamse auteur en columnist. Ze was tien ja...

Gesponsorde boeken