Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Eerste liefde in 100 woorden | Boekenweek dag 4

door Hebban Crew 20 reacties
Afgelopen week riepen we Hebbanners op hun mooiste, spannendste, meest emotionele of meest liefdevolle verhaal te schrijven. De verhalen mochten maximaal 100 woorden bevatten en moesten passen binnen het Boekenweekthema 'Eerste liefde'. Elke dag tijdens de Boekenweek publiceren we één van de tien winnende verhalen.

Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende. Een nieuwe wereld vol behoeften, driften en onzekerheden openbaart zich. De 87ste Boekenweek is een ode aan de eerste liefde. Om woorden te geven aan dat warme gevoel, aan die verwarring en heimwee, wenden we ons telkens weer tot de dichters en de schrijvers. Niet alleen tot Ilja Leonard Pfeijffer (Boekenweekgeschenk) en Marieke Lucas Rijneveld (Boekenweekessay), maar ook tot jou! Hieronder vind je het vierde van de tien winnende verhalen. Gefeliciteerd met je boekenbon, Kees!

Ik kan je echt niet missen

Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Een jaar of zes zal ik zijn geweest. Misschien iets jonger, misschien iets ouder. Ach, zo heel veel doet dat er niet toe. Waar het wel om gaat, is dat ik toen al wist dat ik niet meer zonder jou zou kunnen. Dat is nog steeds zo, want – inmiddels is het ruim vijf decennia later – ik kan je echt niet missen. Je was destijds mijn eerste grote liefde en daar is in al die jaren niets aan veranderd. Want jij, mijn dagelijkse boterham met pindakaas, bent alles voor mij.

Kees

Naar de website van de Boekenweek

Bijpassende boekentips

Welk boek vind jij bij Kees' verhaal passen en waarom?Over de auteur

Hebban Crew

2525 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Eerste liefde in 100 woorden | Boekenweek dag 4