Hebban vandaag

Lezen /

Boekenweek 2020 | De edele kunst van not giving a f*ck

De Boekenweek gaat van start op zaterdag 7 maart met het thema 'Rebellen en dwarsdenkers' en duurt tot en met zondag 15 maart. Tijdens de Boekenweek vind je hier meer informatie over de thematitel 'De edele kunst van not giving a f*ck' van Mark Manson.

Rebellen en dwarsdenkers

'De titel zegt het al. Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven.' - Uitgeverij Lev.

Over De edele kunst of not giving a f*ck

Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters!

Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je in deze tijd zo'n behoefte aan hebt.

Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Dat idee omarmen werkt bevrijdend. Humoristisch en vol goede grappen, maar bovenal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Lees hier een fragment uit De edele kunst of not giving a f*ck

Over de auteur

Mark Manson is blogger, auteur en entrepreneur. Zijn populaire weblog MarkManson.net, waar hij schrijft over persoonlijke groei, werk, relaties en succes, trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers. Hij studeerde af aan de Boston University in 2007 en woont nu in New York. Tussendoor reisde hij zeven jaar de wereld over en woonde overal en nergens. Zijn eerste boek De edele kunst van not giving a f*ck is een internationale bestseller, zijn tweede boek Alles is f*cked verscheen in mei 2019.  

Met ruim een half miljoen bezoekers per maand en meer dan 190.000 geregistreerde lezers is Hebban.nl de grootste en actiefste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Elke dag worden er meer dan duizend nieuwe lezersbeoordelingen en recensies toegevoegd. Hebban organiseert jaarlijks circa 150 online leesclubs en de populairste reading challenge voor Nederlandstalige lezers.
    

Elke dag het laatste nieuws in je mailbox?

Zet de Hebban Lunchupdate aan in je profiel of meld je hier aan.

 Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekenweek 2020 | De edele kunst van not giving a f*ck

 

Gerelateerd

Over

Mark Manson

Mark Manson

Mark Manson is blogger, auteur en entrepreneur. Zijn populaire weblog MarkM...

Hebban Spots

Leon & Juliette

25 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Leon & Juliette', het Boekenweekgeschenk 2020 van Annejet van der Zijl. Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken