Hebban vandaag

Lezen /

Boekenweek 2020 | Labyrint

door Hebban Crew 1 reactie
De Boekenweek gaat van start op zaterdag 7 maart met het thema 'Rebellen en dwarsdenkers' en duurt tot en met zondag 15 maart. Tijdens de Boekenweek vind je hier meer informatie over de thematitel 'Labyrint' van Esther Verhoef.

Rebellen en dwarsdenkers

'De koningin van de thrillers verrast altijd weer: zij laat de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien in het originele Labyrint.' - Uitgeverij Ambo Anthos

Over Labyrint

In Labyrint komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien.

Zo betreedt Verhoef nieuwe paden met het mysterieuze titelverhaal ‘Labyrint’, waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt. ‘Vuile handen’ zoomt in op een eenzame tuinierster met een sinister geheim, en in de ‘Dodemansrit’ van failliet verklaarde ondernemer Aad blijft de spanning tot op het allerlaatst om te snijden.

Verhoef weet op meesterlijke wijze de lezer met weinig woorden te raken: spanning van het hoogste niveau.

Lees hier een fragment uit Labyrint. De verhalen

Over de auteur

Esther Verhoef (1968) is een van de succesvolste auteurs van Nederland. Bijna 2,5 miljoen exemplaren van haar thrillers en romans gingen al over de toonbank. Haar werk is in meer dan 20 landen verschenen en meerdere malen bekroond en genomineerd. Naast haar psychologische thrillers schrijft Verhoef ook ander werk. Met Berry Verhoef schrijft ze onder het pseudoniem Escober actiethrillers. Samen met Daniëlle Hermans publiceerde ze het schokkende non-fictie werk Stil in mij in 2014 (over misbruik en geweld door nonnen binnen de Rooms-Katholieke Kerk). Ook verzorgde ze jarenlang een tweewekelijkse column, schrijft ze erotische verhalen onder het pseudoniem Marique Maas en verschijnen er – zoals Labyrint – korte verhalen van haar hand.

Met ruim een half miljoen bezoekers per maand en meer dan 190.000 geregistreerde lezers is Hebban.nl de grootste en actiefste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Elke dag worden er meer dan duizend nieuwe lezersbeoordelingen en recensies toegevoegd. Hebban organiseert jaarlijks circa 150 online leesclubs en de populairste reading challenge voor Nederlandstalige lezers.
Meer artikelen over Esther Verhoef
    

Elke dag het laatste nieuws in je mailbox?

Zet de Hebban Lunchupdate aan in je profiel of meld je hier aan.

 Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekenweek 2020 | Labyrint

 

Gerelateerd

Over

Esther Verhoef

Esther Verhoef

Esther Verhoef (1968) is een van de succesvolste auteurs van Nederland. Van...

Hebban Spots

Leon & Juliette

25 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Leon & Juliette', het Boekenweekgeschenk 2020 van Annejet van der Zijl. Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken