Hebban vandaag

Lezen /

Boekenweek 2020 | MINDF*CK: Next Level

De Boekenweek gaat van start op zaterdag 7 maart met het thema 'Rebellen en dwarsdenkers' en duurt tot en met zondag 15 maart. Tijdens de Boekenweek vind je hier meer informatie over de thematitel 'MINDF*CK: Next Level' van Victor Mids en Oscar Verpoort.

Rebellen en dwarsdenkers

'Victor Mids en Oscar Verpoort laten op hun unieke manier zien en ervaren wat dwarsdenken is. Als geen ander merk je bij het lezen van dit boek hoe je brein je voor de gek kan houden.' - Maven Publishing

Over MINDF*CK: Next Level

Na het megasucces van MINDF*CK komen Victor Mids en Oscar Verpoort nu met MINDF*CK: Next Level. in dit boek geven ze nog meer geheimen en spectaculaire illusies uit het populaire tv-programma MINDF*CK prijs. Ervaar pagina na pagina hoe het is om zelf gemindf*ckt te worden, verbaas je vrienden en leer gaandeweg alles over de werking van je brein, cognities en zintuigen.

Hoe makkelijk is jouw brein eigenlijk te bespelen, te misleiden en op het verkeerde been te zetten? Weet jij je te wapenen tegen alle verrassende en bizarre mindf*cks uit dit boek? Ga de uitdaging aan met meer dan 102 nieuwe illusies en onverklaarbare, interactieve experimenten. En maak je borst maar nat, want wat je ook probeert, MINDF*CK: Next Level is je altijd minstens één stap voor…

Na het lezen van MINDF*CK: Next Level kan ook jij:

  • Iemand een déjà vu laten ervaren
  • Vijftien centimeter boven de grond zweven
  • Iemand twintig euro voor een tientje laten betalen
  • Spontaan iemands verjaardag raden
  • In één seconde een flesje water laten bevriezen
  • Iedere date om je vinger winden
  • Je telefoon door een opgeblazen ballon heen duwen
  • Observeren als Sherlock Holmes
  • Iemand een déjà vu laten ervaren
  • Iedere sollicitatie tot een goed einde brengen

Lees hier een fragment uit MINDF*CK: Next Level

Over de auteurs

Victor Mids is illusionist en arts, een combinatie waardoor hij op een unieke manier illusie en wetenschap samen weet te brengen. Zijn beste vriend sinds de middelbare school, Oscar Verpoort, is regisseur en producent. Vóór MINDF*CK waren dat voornamelijk muziekvideo's, maar Verpoort schoof deze goed lopende opdrachten terzijde om het project met zijn jeugdvriend een echte kans te geven. 

De twee bundelden hun krachten om samen het succesvolle tv-programma MINDF*CK te ontwikkelen en produceren. Het bleek een daverend succes. Het eerste seizoen trok gemiddeld meer dan 80.000 kijkers. Inmiddels ligt dat rond de 1,5 miljoen. Een nieuw seizoen start in maart 2020. MINDF*CK: Next Level is hun tweede boek samen. 

Met ruim een half miljoen bezoekers per maand en meer dan 190.000 geregistreerde lezers is Hebban.nl de grootste en actiefste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Elke dag worden er meer dan duizend nieuwe lezersbeoordelingen en recensies toegevoegd. Hebban organiseert jaarlijks circa 150 online leesclubs en de populairste reading challenge voor Nederlandstalige lezers.
    

Elke dag het laatste nieuws in je mailbox?

Zet de Hebban Lunchupdate aan in je profiel of meld je hier aan.

 Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekenweek 2020 | MINDF*CK: Next Level

 

Gerelateerd

Over

Victor Mids

Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts. Met deze combinatie brengt hij illusie en we...

Oscar Verpoort

Oscar Verpoort

Oscar Verpoort en Victor Mids zijn de bedenkers van het tv-progra...

Hebban Spots

Leon & Juliette

25 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Leon & Juliette', het Boekenweekgeschenk 2020 van Annejet van der Zijl. Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken