Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Boekenweek Schrijfwedstrijd: win tickets voor het Boekenbal!

door Hebban Crew 21 reacties
Stichting CPNB en lezerscommunity Hebban.nl organiseren in het kader van de Boekenweek een schrijfwedstrijd met als thema 'Ik ben alles'. Vandaag is de schrijfwedstrijd geopend in Mezza, compleet met een interview met juryvoorzitter Chris Polanen. Niet alleen kun je €1.000 winnen, ook krijgt de auteur van het beste verhaal twee kaartjes voor het Boekenbal op 10 maart.

Wil je meedoen? Stuur dan tussen 7 januari en 29 januari een verhaal van maximaal 300 woorden in via het formulier op hebban.nl/ikbenalles. Voorwaarden voor deelname zijn te vinden op de inschrijfpagina.

Naar de schrijfwedstrijd

Thema 'Ik ben alles'

Op de site van de Boekenweek wordt het thema als volgt uitgelegd:

'Juist een boek stelt ons in staat onszelf en anderen beter te leren kennen. We herkennen en erkennen dat wat we al wisten. En we verkennen de rekbaarheid van onze identiteit. Door in de huid te kruipen van karakters die we niet zijn of kennen. En door ons onder te dompelen in culturen, geloofsovertuigingen, seksualiteiten of leefwijzen die de onze (nog) niet zijn. Verzonken in een boek is je identiteit even grenzeloos als je inlevingsvermogen. Je bent alles wat je denkt. Je bent alles wat je voelt. Je bent alles wat je nastreeft, wat je liefhebt, waar je van droomt. Je bent alles.'

Wat voor boeken geldt, gaat natuurlijk ook voor verhalen op! Schrijf jij hét verhaal dat bij het Boekenweekthema hoort?

Meedoen

Je mag één verhaal insturen van maximaal 300 woorden. Daarmee maak je kans op de hoofdprijs van €1.000, publicatie in Mezza, twee kaarten voor het Boekenbal en het voorlezen van je verhaal tijdens het Boekenbal.

De winnaar wordt op 1 maart geïnformeerd, zodat zij of hij aanwezig kan zijn op het Boekenbal op 10 maart, om daar het winnende verhaal voor te lezen.

Lees het reglement goed door, schrijf je verhaal en doe mee!

Naar de schrijfwedstrijd

Hebban Schrijfwedstrijden

Als je je verhaal ingezonden hebt, maar nog niet genoeg hebt van schrijven en meedoen aan schrijfwedstrijden, dan ben je op Hebban.nl aan het goede adres. Per jaar worden er namelijk vier grote schrijfwedstrijden georganiseerd voor spannende, literaire, speculatieve en thematische verhalen. Bij deze schrijfwedstrijden geldt een veel hogere woordlimiet, namelijk 7.500.

Bekijk alle schrijfwedstrijdenOver de auteur

Hebban Crew

2425 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekenweek Schrijfwedstrijd: win tickets voor het Boekenbal!

 


Gesponsorde boeken