Hebban vandaag

Lezen /

Boekenweek 2020 | Superkrachten voor je hoofd

De Boekenweek gaat van start op zaterdag 7 maart met het thema 'Rebellen en dwarsdenkers' en duurt tot en met zondag 15 maart. Tijdens de Boekenweek vind je hier meer informatie over de thematitel 'Superkrachten voor je hoofd' van Wouter de Jong.

Rebellen en dwarsdenkers

'Wouter de Jong zet jong en oud aan het denken met zijn boeken, en laat zien hoe je tegen de stroom in je hoofd kunt trainen voor meer rust en energie.' - Maven Publishing 

Over Superkrachten voor je hoofd

We leren onze kinderen zo ongeveer alles. Behalve de gebruiksaanwijzing van hun eigen hoofd. Dankzij het grote succes van Mindgym: Sportschool voor je geest hebben talloze volwassenen al ontdekt hoe ze met eenvoudige oefeningen hun mentale conditie kunnen verbeteren. Hoog tijd dus om ook onze kinderen te leren hoe ze baas kunnen worden in hun hoofd. Daarom heeft Wouter de Jong nu een 'Mindgym voor kids' geschreven. Deze methode geeft kinderen speelse tools om beter om te kunnen gaan met stressvolle, saaie of moeilijke momenten in hun leven, oftewel: hoe ze hun eigen mentale superkrachten kunnen ontwikkelen.

Superkrachten voor je hoofd is een echt doeboek om (samen met je ouders of alleen) te ontdekken hoe je koning in je kop wordt. Je leert hoe je beter om kunt gaan met onaangename ervaringen, hoe je je sociale skills (in plaats van sociale media) kunt verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgt. De Jong pakt dit onderwerp weer aan op zijn ondeugende, relativerende manier, met mooie anekdotes, grappige weetjes en rake kinderquotes. Het boek staat vol leuke oefeningen met toegankelijke uitleg, challenges die je met je ouders kunt doen en geestige tekeningen van Hein de Kort.

Lees hier een fragment uit Superkrachten voor je hoofd

Over de auteur

Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, en volgde aansluitend een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool. Hij werkte als acteur terwijl hij zich liet opleiden tot compassie- en mindfulnesstrainer. De Jong baseert zich op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ideeën en verbetert je mentale conditie. Zijn bestseller Mindgym: Sportschool voor je geest verscheen in 2018, en sindsdien bracht hij ook Mindgym: Work-outs uit.  

Met ruim een half miljoen bezoekers per maand en meer dan 190.000 geregistreerde lezers is Hebban.nl de grootste en actiefste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Elke dag worden er meer dan duizend nieuwe lezersbeoordelingen en recensies toegevoegd. Hebban organiseert jaarlijks circa 150 online leesclubs en de populairste reading challenge voor Nederlandstalige lezers.
    

Elke dag het laatste nieuws in je mailbox?

Zet de Hebban Lunchupdate aan in je profiel of meld je hier aan.

 Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekenweek 2020 | Superkrachten voor je hoofd

 

Gerelateerd

Over

Wouter de Jong

Wouter de Jong

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af ...

Hein de Kort

Hein de Kort

Het fenomeen Hein de Kort (1956) houdt jonglerend achter de tekentafel verschill...

Hebban Spots

Leon & Juliette

25 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Leon & Juliette', het Boekenweekgeschenk 2020 van Annejet van der Zijl. Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken