Hebban vandaag

Lezen /

Boekenweek 2020 | Zoals verwacht loopt alles anders

door Hebban Crew 1 reactie
De Boekenweek gaat van start op zaterdag 7 maart met het thema 'Rebellen en dwarsdenkers' en duurt tot en met zondag 15 maart. Tijdens de Boekenweek vind je hier meer informatie over de thematitel 'Zoals verwacht loopt alles anders' van Berthold Gunster.

Rebellen en dwarsdenkers

'Als alles volgens het boekje gaat heb je niets te vertellen.' - Kasper Baltus op Omdenken.nl

Over Zoals verwacht loopt alles anders

Omdenken betekent in essentie dat je van een probleem een mogelijkheid maakt. Je creëert iets nieuws dankzij het probleem, bijvoorbeeld als je de wind tot bondgenoot maakt bij windmee-fietstochten. Daarin verschilt het van oplossen, waarmee je het probleem slechts wegneemt, bijvoorbeeld als je een lekke band plakt. Dit praktische boek leert je wat je kunt doen als je met een probleem wordt geconfronteerd. Het is een handleiding waarmee je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken.

Stap voor stap laat het zien hoe je elk probleem op een constructieve manier kunt aanpakken. Het is daarmee het missende puzzelstukje in alle boeken over Omdenken van Berthold Gunster.

Lees hier een fragment uit Zoals verwacht loopt alles anders

Over de auteur

Berthold Gunster (1959) is de grondlegger van het Omdenken. Over zijn gedachtegoed schreef hij inmiddels verschillende bestsellers, waaronder Ja-maar wat als alles lukt en Ja-maar... Omdenken. Met een team van trainers en acteurs verzorgt Berthold Gunster inspirerende workshops en seminars in binnen- en buitenland.

Met ruim een half miljoen bezoekers per maand en meer dan 190.000 geregistreerde lezers is Hebban.nl de grootste en actiefste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Elke dag worden er meer dan duizend nieuwe lezersbeoordelingen en recensies toegevoegd. Hebban organiseert jaarlijks circa 150 online leesclubs en de populairste reading challenge voor Nederlandstalige lezers.
    

Elke dag het laatste nieuws in je mailbox?

Zet de Hebban Lunchupdate aan in je profiel of meld je hier aan.

 Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekenweek 2020 | Zoals verwacht loopt alles anders

 

Gerelateerd

Over

Berthold Gunster

Berthold Gunster

Berthold Gunster (1959) is de grondlegger van het Omdenken. Over zijn gedachtego...

Hebban Spots

Leon & Juliette

25 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Leon & Juliette', het Boekenweekgeschenk 2020 van Annejet van der Zijl. Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken