Hebban vandaag

Advertorial /

Bookiewookie: daten voor boekliefhebbers

door Hebban Crew 2 reacties
Beschouw jij een vreemde in de trein die jouw favoriete boek leest ook meteen als je beste vriend of vriendin? Zou je stiekem weleens willen dat je bij een potentiële date eerst even door zijn of haar boekenkast kunt snuffelen om te kijken of jullie wel écht bij elkaar passen? Nu kan het, dankzij de dating-app Bookiewookie!

Bookiewookie is een nieuwe dating-app voor mensen met een liefde voor lezen. Want laten we eerlijk zijn: boekliefhebbers vinden het erg belangrijk om te weten wat andere mensen lezen. Dat hoeft helemaal niet te betekenen dat ze per se jouw boekensmaak moeten hebben, maar juist dat we de behoefte krijgen in hun goed gevulde kasten te snuffelen op zoek naar iets dat jou trekt. Misschien doe je ideeën op, of vind je wél dat ene boek dat jij ook prachtig vond en heb je direct een gespreksonderwerp.

Zo maak je het daten een stuk makkelijker. Jouw boekenkast zegt namelijk best iets over de persoon die je bent. Met Bookiewookie hoef je niet meer te zoeken naar een gespreksonderwerp om die ongemakkelijke stilte te voorkomen, want jullie kunnen het natuurlijk over lezen hebben. En je hebt alvast een goed inzicht in de persoon die de ander is, omdat je weet wat er op hun nachtkastje ligt en waar ze enthousiast over zijn. Als jullie boekensmaken bij elkaar passen, is het vast een goede match!

'Eindelijk een app waar het niet draait om hoe je eruit ziet maar om wat je leest en interesses zijn. Ik was klaar met swipen zonder aandacht. Morgen mijn tweede date met iemand die ook van de boeken van Giphart houdt!' – Mathijs

Hoe werkt Bookiewookie?

De dating-app is een initiatief van A.W. Bruna Uitgevers, die een gat in de markt zag. Als je op basis van al je andere interesses gematcht kunt worden, dan moet dat ook kunnen op basis van dé interesse van boekliefhebbers. Het draait allemaal om jouw boekenkast, ook die guilty pleasures; voor Bookiewookie en je potentiële liefde hoef je je echt niet anders voor te doen dan je bent. Voor je het weet kruipen jij en je match 's avonds samen op de bank om te lezen – ieder met een eigen boek.

Drie per dag

Je hoeft niet eindeloos te swipen. Je krijgt drie zorgvuldig geselecteerde matches per dag. Kwaliteit boven kwantiteit.

Shelfies

Voeg foto’s toe van jou en je boekenkast! Dat zegt meer over je dan een cliché vakantiefoto.

Guilty pleasures

Soms is het heerlijk om je even te verliezen in een lekker toegankelijk boek. Deel het en je ontdekt dat iedereen zo zijn guilty pleasures heeft. Ook dat kan een leuke klik geven.

'Ik heb mijn huidige vriendin leren kennen op Bookiewookie. Niet omdat we zo van moeilijke literatuur houden, maar juist allebei van Saskia Noort! Nu is het vechten om wie 'm als eerste mag lezen...' – Roos

Schrijf je in

Bookiewookie is dé dating-app voor mensen met een liefde voor lezen. Als jij ook zo iemand bent die bij een ander thuis altijd even in de boekenkast spiekt om te kijken wat er zoal staat. En als jij ook gelooft dat de boeken die je leest iets zeggen over de persoon die je bent. Dan vind je bij Bookiewookie iemand met een boekensmaak die bij jou past.

Ja dat wil ik!Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Bookiewookie: daten voor boekliefhebbers

 


Gesponsorde boeken