Hebban vandaag

Boek&nieuws /

Boybandzanger oververhit door zuinigheid

James McElvar, zanger van de Britse boyband Rewind, werd vandaag onwel nadat hij met vijf lagen kleding aan in het vliegtuig was gestapt.

De zuinige zanger werd door een stewardes verteld dat hij 62 euro zou moeten betalen voor zijn tweede koffer of de bagage achter moest laten. McElvar trok daarop de volledige inhoud van zijn koffer aan en raakt daardoor oververhit. Hij meldt: "Ik dacht dat ik er geweest was en dat ik een hartaanval had."

McElvar werd bijgestaan door een medische hulpverlener en zijn medepassagiers. Hij had aangetrokken:
  • 6 T-shirts
  • 5 truien
  • 3 spijkerbroeken
  • 2 joggingbroeken
  • 2 jassen
  • 2 hoeden

Dubbeltje op zijn kant
De creatieve tiener had er wellicht beter aan gedaan een van de boeken van Annemarie van Gaal te raadplegen. Deze geldkenner adviseert mensen als McElvar hoe ze beter om kunnen gaan met geld in het TV-programma Een dubbeltje op zijn kant. Ze schreef ook meerdere boeken over een gezonde manier van geld uitgeven, ook voor ondernemers.

Mode en stijl
Daarnaast kan hij een beetje modeadvies wel gebruiken. Zo is er De juiste look op elke leeftijd, een handig boek dat je leert je te kleden naar je leeftijd, ook als je een beroemde tiener bent. Veel hipper en recenter is Serena's stijlgids van de succesvolle blogger Serena Verbon. Een boek waarover redacteur Lindy meldde: "Alle DIY’s (do it yourself) zijn echter simpel en écht makkelijk zelf te maken. De benodigdheden zijn makkelijk te vinden en je kunt aan elk project je eigen draai geven. De recepten zijn origineel, simpel en persoonlijk (denk aan de Dr. Pepper-kip), de reistips zijn handig (inclusief checklist) en de 3-kleurenregel kan, hoe simpel ook, voor veel mensen zonder fashion-instinct een eye-opener zijn. Met name de hoofstukken Bath & Body, Interieur en Travel zijn echt inspirerend en zorgen dat je zelf aan de slag wilt."

En met name de reistips en de bijbehorende checklist raden we de jonge McElvar met klem aan.
Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Boybandzanger oververhit door zuinigheid

Gesponsorde boeken