Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Bundel van de week: Bomvol verhalen winter 2014

Lees jij van papier of van een e-reader? Of wissel je deze twee tegenwoordig af?
De bundel van deze week op Hebban Kort is uitsluitend verkrijgbaar als e-boek, namelijk de verhalenbundel 'Bomvol winterverhalen 2014'. Dit e-boek van 125 pagina's staat boordevol korte verhalen van bekende auteurs.


Digitaal lezen of van papier

Voor veel mensen is het een keuze: lezen van papier of digitaal. Gelukkig kan het allebei tegenwoordig en zijn er steeds meer lezers die afwisselen.

Een groot voordeel van digitaal lezen is dat je als leesliefhebber niet meer kilo's boeken hoeft mee te slepen als je op vakantie gaat. Alle boeken passen op een apparaatje. Daarnaast ligt de prijs van een digitaal boek meestal lager en kun je regelmatig mooie aanbiedingen tegenkomen voor e-boeken en e-verhalen. E-boeken vallen momenteel namelijk niet onder de 'vaste boekenprijs' wat betekent dat er wel met de prijs mag worden gestunt. Iets wat veel mensen echter niet weten is dat je op een e-boek het hoge BTW-tarief van 21% betaalt. Op een gedrukt boek zit 6% BTW. Dus het prijsverschil is niet altijd even groot als je zou verwachten.

Ook korte verhalen worden steeds vaker uitgebracht als e-verhaal. In de meeste online boekwinkels kun je al honderen losse verhalen kopen voor hele kleine bedragen. Ideaal om tussendoor te lezen. Het is ook een mooi medium voor auteurs om toch een plek te vinden voor hun korte verhalen, veel traditionele uitgeverijen zijn er namelijk niet happig op om korte verhalen uit te geven omdat deze minder verkopen.

Deze week zetten we op Hebban Kort een e-verhalenbundel in de spotlight. 

Over Bomvol winterverhalen 2014

Een verzameling spannende en sfeervolle verhalen en inspirerende columns voor bij het haardvuur! Ga lekker zitten en laat je verrassen door de korte verhalen van Suzanne Vermeer, Jens Lapidus, Deon Meyer, Cilla & Rolf Börjlind, Gregg Hurwitz, Rajesh Parameswaran, Frederick Forsyth en Bronnie Ware. En laat je inspireren door de columns van Tijn Touber en Oprah Winfrey.

Tijdelijk gratis bij aankoop van minimaal 15 euro aan ebooks

Bij aankoop van minimaal 15 euro aan Nederlandse e-books op Bol.com krijg je deze exclusieve Bomvol winterverhalenbundel gratis. Let op, voeg de bundel zelf toe aan je winkelwagentje en de korting wordt automatisch verrekend. Deze actie is geldig van 3 november t/m 26 december 2014. Het e-boek is natuurlijk ook gewoon te bestellen bij alle online boekhandels.Over de auteur

Hebban Crew

2137 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Bundel van de week: Bomvol verhalen winter 2014

 

Gerelateerd

Over

Jens Lapidus

Jens Lapidus

Jens Lapidus (Hägersten, 1974) is een succesvolle Zweedse strafrechtad...

Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de op 48-jarige leeftijd aan kanker overle...

Deon Meyer

Deon Meyer

Deon Meyer  (Paarl, Zuid-Afrika, 1958) is de internationale bestsellerauteur v...

Overig

Hebban Kort -verhalenbundels van de week

op 24 september 2014 door Hebban Crew 16 boeken 1 volger 0 reacties
Gesponsorde boeken