Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Bundel van de week: 'Slaapwandelen bij daglicht'

'Slaapwandelen bij daglicht' van Anneloes Timmerije staat nu in de schijnwerpers op Hebban Kort. Je kunt deze week nader kennismaken met de auteur dankzij een exclusief interview van Carien Touwen met Anneloes Timmerije.
Daarnaast mag Hebban Kort ook een verhaal uit de bundel publiceren: Boekwinst. In dit verhaal neemt Timmerije ons mee naar een wereld waarin het gedrukte boek zo zeldzaam is dat mensen nog maar een boek per week mogen kopen... Lees dit verhaal hier en verbaas je!
Als klap op de vuurpijl maak je hier ook nog kans op deze verhalenbundel. Wil jij een exemplaar van 'Slaapwandelen bij daglicht' winnen? Doe dan mee met onze winactie!


Over de verhalenbundel

'Slaapwandelen bij daglicht' bevat twaalf verhalen over ontmoetingen. Elke ontmoeting vraagt om een waarheid, of om iets anders als de waarheid niet goed genoeg is en geeft een wending aan het leven van de personages, soms nauwelijks merkbaar, soms met gevolgen waar generaties later nog over wordt gesproken. De hoofdpersonen in de verhalen hebben een heel eigen kijk op de werkelijkheid, zij zien de wereld van de zijkant, en daardoor zijn de ontmoetingen nooit wat ze op het eerste gezicht lijken. Zelfs de eenvoudigste dingen kunnen anders zijn dan je denkt. Vanuit het gewone maakt Timmerije het bijzondere zichtbaar, dat is slaapwandelen bij daglicht.

Lees hier het schitterende verhaal 'Boekwinst' uit de verhalenbundel. En vergeet vervolgens niet mee te doen aan onze giveaway!

Over de auteur

Anneloes Timmerije (Amsterdam, 1955)  woont en werkt in Den Haag, en een deel van hetjaar in Frankrijk. Naast haar werk als freelance journalist en vertaler publiceerde zij Goeie nieuwe tijd (1992), Gemengde gevoelens - erfenis van twee culturen (1993) en Indisch zwijgen (2002). In oktober 2005 verscheen haar lovend ontvangen fictiedebuut Zwartzuur (heruitgegeven als De plaats der dingen), dat genomineerd werd voor de Selexyz Debuutprijs. Eerder werd haar debuut bekroond met de Vrouw&Kultuur Debuutprijs 2006 en genomineerd voor de Anton Wachterprijs 2006 en de DebutantenPrijs 2006. In het voorjaar van 2010 verscheen haar roman De grote Joseph.

Samen met haar man Charles den Tex schreef zij Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd (2014).

Lees vanaf morgen hier het interview van Carien Touwen met Anneloes Timmerije.Over de auteur

Hebban Crew

1941 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Bundel van de week: 'Slaapwandelen bij daglicht'

 

Gerelateerd

Over

Anneloes Timmerije

Anneloes Timmerije

Anneloes Timmerije (Amsterdam, 1955)  woont en werkt in Den Haag, en een de...

Overig

Hebban Kort -verhalenbundels van de week

op 24 september 2014 door Hebban Crew 16 boeken 1 volger 0 reacties