Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

'Busy Bee' succesvol op London Book Fair

Uitgeverij De Bezige Bij meldt de 45ste London Bookfair met groot succes te hebben afgesloten. Er werden flink wat deals gemaakt.

De Engelse wereldrechten van Tegen verkiezingen van David Van Reybrouck werden vlak voor de beurs verkocht aan Will Hammond, hoofdredacteur van uitgeverij The Bodley Head. Zij zal het politieke essay met grote haast tussentijds aanbieden en al in juli 2016 publiceren. In Tegen verkiezingen zet Van Reybrouck uiteen dat het systeem van loting onze dichtgeslibde democratie weer uit het slop kan trekken. 

Het boekenweekessay Zink van Van Reybrouck is tijdens de beurs verkocht aan Actes Sud in Frankrijk Tevens is er een bod uit Duitsland.

Hanser Berlin Verlag in Duitsland kocht een half jaar voor publicatie in Nederland al de nieuwe roman van Stefan HertmansDe bekeerlinge van Monieux.

Gestameld liedboek van Erwin Mortier is verkocht aan People’s Press in Denemarken.

De roman Malva van Hagar Peeters is verkocht aan DoppelHouse Press in de Verenigde Staten. Eerder werd de roman al verkocht aan Actes Sud in Frankrijk en Rey & Naranjo in Colombia.

Er zijn biedingen van diverse Duitse uitgevers gedaan op de thriller Drone van Bart-Jan Kazemier.

De tv-rechten van de thriller Anders van Anita Terpstra zijn verkocht aan een Franse filmproducent.

Voor De laatste oorlog van Daan Heerma van Voss is er een bod uit Spanje. Eerder werd de roman al verkocht aan dtv in Duitsland en Weyler Forlag in Zweden.

Frank Westermans nieuwe boek Een woord een woord is voor de beurs verkocht aan Christoph Links Verlag in Duitsland en Iperborea in Italië. Op de beurs bleek veel belangstelling vanuit de hele wereld voor dit boek over de zoektocht naar een weerwoord op terreur. Een woord een woord verschijnt een dezer dagen in Nederland.Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 'Busy Bee' succesvol op London Book Fair

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken