Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Buzz mee met de nieuwe roman van Julie Cohen: Samen

door Hebban Crew 4 reacties
Haar vorige roman 'Zij, jij en ik' scoorde een 5*-Hebbanrecensie met woorden als 'knap staaltje werk' en 'niets dan lof' voor auteur Julie Cohen. Op 24 april verschijnt haar nieuwste roman, Samen. Hebban zoekt 50 gezellige en gemotiveerde lezers om deze prachtige roman de wereld in te buzzen. Help je mee?

Voor liefhebbers van Jojo Moyes en Liane Moriarty wordt Julie Cohens Samen een aanrader genoemd. Op Hebban lees je alvast een voorpublicatie, ontdek je wat buzzen is én raak je in de stemming met een geweldige boektrailer.

Samen

Op een ochtend die begint als elke andere staat Robbie op, kust zijn nog slapende vrouw Emily, en legt een brief voor haar neer. Dan trekt hij de deur achter zich dicht en loopt weg van hun huis, hun leven samen, en hun onverbrekelijke liefde. De reden achter Robbies daad wordt duidelijk als het verhaal langzaam terugspoelt naar 1962, door het leven van twee mensen die in elkaar de liefde van hun leven hebben gevonden, maar wier liefde geworteld is in een groot geheim. Een geheim dat tegen elke prijs beschermd moet worden…

Benieuwd naar de nieuwe roman van Julie Cohen?

Lees hier een voorpublicatie

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Buzz

Wil je weten hoe dit verhaal afloopt? We zoeken 50 enthousiaste lezers voor de Hebban Buzz met Samen. Buzzen betekent dat je het boek van ons krijgt, er vier social medie-berichtjes over plaatst en uiteindelijk een recensie op Hebban over schrijft. Leuk? Schrijf je in!
Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Buzz mee met de nieuwe roman van Julie Cohen: Samen

 

Gerelateerd

Over

Hebban Spots

Buzz - Samen

24 volgers

Welkom bij de Buzz Spot voor de prachtige roman Samen van Julie Cohen (Uitgeverij De Fontein). We gaan buzzen! Onze hashtag is #hebbanbuzz.Heb je een vraag, mail dan naar vandaag@hebban.nl. De 50...

Gesponsorde boeken