Hebban vandaag

Leesclubs /

Buzzboek voor Challengers: 'Ze weten niet wat ze doen'

door Debbie (Hebban Crew) 141 reacties
Een sensatie in thuisland Finland en vanaf volgende week een Buzz in Nederland. De literaire roman, de nieuwe 'Brave New World': 'Ze weten niet wat ze doen' van Jussi Valtonen verschijnt in januari, maar wij hebben hem volgende week al voor je. Buzz je mee? Dan krijg je het boek van ons.

In Finland mocht Valtonen de belangrijkste literaire prijs in ontvangst nemen voor zijn meest recente roman. Zijn boek stond maandenlang aan de top van de nationale bestsellerlijst en er werden 100.000 exemplaren verkocht. De kreten uit de media zijn uitzonderlijk.

'Een geweldig literair werk. Het toont het moderne leven met een uitzonderlijk scherpe blik, zonder te moraliseren.' - Juryrapport van de Finlandia Prize

'Het boek laat zien dat de mens, onder alle lagen die hij heeft en rollen die hij speelt, een kwetsbaar wezen met behoeftes is - dat de hoop van een individu in een andere persoon ligt en niet in een machine.' - Savon Sanomat

'Moderne literatuur kan niet beter worden dan dit.' - Helsingin Sanomat, "Critics' Favourites 2014"

'Een indringend beeld van onze tijd en een diagnose van waar onze brave new world aan lijdt.' - Helsingin Sanomat

Lees hier een voorpublicatie

Hebban Buzzclub

Nu zijn wij aan de beurt. De Hebban Buzzclub krijgt de eerste 100 exemplaren van Ze weten niet wat ze doen in handen, weken voor de daadwerkelijke publicatiedatum. Je kunt je alleen inschrijven voor dit Buzzboek als je een serieuze Challenge bent aangegaan en je taak als Buzzer onder de hashtags #hrc2016 en #hebbanbuzz durft aan te gaan. Bekijk eerst goed of het boek iets voor je is, wat buzzen precies inhoudt en schrijf je dan in! (inschrijving gesloten!)
Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Buzzboek voor Challengers: 'Ze weten niet wat ze doen'

Gesponsorde boeken