Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Buzzboek #2 - 'De weg van het water' van Trudi Rijks

door Debbie (Hebban Crew) 72 reacties
Op 13 januari verschijnt de debuutthriller van gedragswetenschapper Trudi Rijks en wij gaan ermee buzzen! Uitgeverij Boekerij stelt maar liefst vijftig exemplaren beschikbaar voor de Buzzclub en jij kunt je nu voor het boek inschrijven.

Word jij uitgekozen voor dit Buzzboek, dan ontvang je het boek gratis thuis. Dit Buzzboek is alleen beschikbaar voor Challengers, maar ook daarvoor kun je je nu nog aanmelden. Wat je verder moet doen met dit Buzzboek, lees je verderop.

Over het boek

De gescheiden veertiger Floor Postma is bewindvoerder van haar jongere zus Bente, een voormalig fotomodel, die met korsakov in een verpleeghuis is opgenomen. Op een dag ontvangt Floor een dagvaarding waarin haar zus wordt gesommeerd twee ton te betalen aan een onbekende, die zich beroept op een schuldbekentenis. Als blijkt dat haar zus slachtoffer is van een oplichter, moet de niet erg doortastende Floor, aangespoord door haar dochter, in actie komen. Nadat ze de rechtszaak heeft gewonnen, kan ze weer opgelucht ademhalen. Maar dan wordt Bente uit het verpleeghuis ontvoerd. Floor moet tot het uiterste gaan om haar zus te redden, én de geheimen uit haar verleden te ontrafelen.

Lees hier een voorpublicatie

We verwachten van je:

- dat je de ontvangst van het buzzboek meldt op social media met de hashtags #hebbanbuzz en #hrc2016.
- je minimaal twee leesupdates geeft tijdens het lezen van het boek onder diezelfde hashtags
- je een recensie van minimaal 150 woorden schrijft op Hebban en die deelt onder wederom diezelfde hashtags.

Hebban Buzzclub - Inschrijving gesloten!

De Hebban Buzzclub krijgt de eerste 50 exemplaren van De weg van het water van Trudi Rijks in handen, weken voor de daadwerkelijke publicatiedatum. Je kunt je alleen inschrijven voor dit Buzzboek als je een serieuze Challenge bent aangegaan en je taak als Buzzer onder de hashtags #hrc2016 en #hebbanbuzz durft aan te gaan. Bekijk eerst goed of het boek iets voor je is, wat buzzen precies inhoudt en schrijf je dan in!
Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Buzzboek #2 - 'De weg van het water' van Trudi Rijks

 

Gerelateerd

Over

Trudi Rijks

Trudi Rijks

Trudi Rijks is cum laude afgestudeerd in de wijsgerige en historische pedagogiek...

Gesponsorde boeken