Hebban vandaag

Lezen /

Buzzboek #3 - 't Jagthuys van Merijn de Boer

door Sander (Hebban Crew) 35 reacties
Merijn de Boer werd dit jaar door een poll van de Volkskrant uitgeroepen tot een van de grootste literaire talenten van 2015. Zijn nieuwe roman 't Jagthuys verschijnt in januari, maar Uitgeverij Querido stelt nu alvast 50 exemplaren beschikbaar voor de Buzzclub. Buzz je mee?

't Jagthuys gaat over 'speciaal zorgverlener' Vera die op een dag naar een afgelegen en vervallen villa aan de Vecht gaat, waar een moeder en haar zoon wonen. De jongen is nog nooit buiten zijn eigen huis geweest en heeft in zijn leven slechts enkele mensen ontmoet. Vera valt als een blok voor de wereldvreemde jongen, ze vindt hem knap, gespierd en slim. De jonge kluizenaar heeft het verstand van een professor en het lichaam van een bouwvakker. 'En ik heb hem helemaal voor mij alleen', denkt Vera tevreden. 'Niemand weet dat hij bestaat.' Ze probeert de jongen weg te halen bij zijn moeder, met onvoorziene dramatische gevolgen.


We verwachten van je:

- dat je de ontvangst van het buzzboek meldt op social media met de hashtag #hebbanbuzz.
- je minimaal twee leesupdates geeft tijdens het lezen van het boek onder diezelfde hashtag.
- je een recensie van minimaal 150 woorden schrijft op Hebban en die deelt onder wederom diezelfde hashtag.

Hebban Buzzboek

Iedereen met een Hebbanaccount kan zich aanmelden voor Buzzboek 't Jagthuys van Merijn de Boer, maar bij gelijke motivatie hebben deelnemers aan de Hebban Reading Challenge voorrang. In de Challenge dagen we je uit een bij jou passend leesdoel te kiezen voor het jaar 2016. Met categorieën, leestips, suggesties, giveaways, Buzzboeken, Jokers en heel veel enthousiasme helpen we je dat doel te behalen. Kwantiteit is daarbij niet het belangrijkste doel. Heel veel leesplezier en een fantastisch leesjaar wel. Je kunt nog altijd deelnemen aan de Challenge.

Nu aanmelden Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1110 volgers
490 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Buzzboek #3 - 't Jagthuys van Merijn de Boer

 

Gerelateerd

Over

Merijn de Boer

Merijn de Boer

Merijn de Boer (1982) studeerde in Amsterdam, Brussel en Parijs. Hij debuteerde ...


Gesponsorde boeken