Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Hebban zoekt 50 pre-readers voor thrillerdebuut 'De Krijtman'

door Hebban Crew 7 reacties
We gaan buzzen met een veelbelovende debuutthriller die de wereld al over gonst. Op 30 januari verschijnt De Krijtman, een eerste boek van de Engelse auteur C.J. Tudor. De oorspronkelijk Engelstalige editie kreeg al de volle vijf sterren van Hebbanrecensent Onno: 'The Chalk Man is een boek dat van het begin tot het einde boeit.' Hebban zoekt 50 pre-readers die volgende week al de epub, het luisterboek of het papieren boek mogen ontvangen en lezen in ruil voor vier social media-momenten en een Hebbanrecensie.

De Krijtman

Het probleem was, we werden het nooit eens over het precieze begin. Was het toen we voor het eerst de krijtmannetjes tekenden, of toen ze opeens uit zichzelf verschenen? Of was het toen we het eerste lichaam vonden? Achteraf begon het allemaal op de dag dat het verschrikkelijke ongeluk plaatsvond op de kermis. Toen de twaalfjarige Eddie De Krijtman voor het eerst ontmoette. Het was De Krijtman die Eddie op het idee bracht van de tekeningen: een manier voor hun vriendengroep om geheime boodschappen in krijt voor elkaar achter te laten. En het was leuk, in het begin, totdat de tekeningen hen leidden naar het lichaam van een meisje. Het grootste deel ervan, atlhans...

Dat was dertig jaar geleden, en Eddie dacht dat het verleden achter hem lag. Dan ontvangt hij post. In de envelop bevinden zich twee dingen: een krijtje en een tekening van een stokmannetje ...

Het Buzzen

Buzzen betekent dat je een berichtje op je social media-account plaatst over het boek, met de hashtag #hebbanbuzz erbij. Als buzzer ben je erg belangrijk voor een nieuw boek. Je kunt de titel met zijn vijftigen immers al voor de publicatiedatum maken of kraken. Jij bent de eerste lezer van het boek en introduceert de titel bij het grote publiek. Durf jij deze verantwoordelijke rol op je te nemen?

Een uitgebreide uitleg en beschrijving van buzzen vind je hier.

We verwachten vier actieve buzz-momenten van je als je bent ingeloot:

  • We verwachten dat je de ontvangst van het boek meldt op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. Dit kun je doen met een foto (leuk!) of met een beschrijving van wat je verwacht van het boek. Roep niet alleen 'Ik heb het boek ontvangen!', want dat maal 50 is niet zo spannend.
  • We verwachten dat je een week na ontvangst een eerste leesupdate geeft op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz, waarin je meldt wat je eerste indruk van het boek is.
  • We verwachten dat je twee weken na ontvangst een tweede leesupdate geeft op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz, waarin je vertelt hoe spannend het boek wel (of niet) is.
  • We verwachten dat je óp 30 januari een recensie (minimaal 150 woorden) van het boek schrijft op Hebban en de link daarvan plus een  spetterend citaat uit je eigen recensie deelt op op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz.


Inactiviteit na ontvangst van het boek zal leiden tot uitsluiting van deelname aan toekomstige giveaways.

Doe je mee?

Lijkt dit je wel wat? Vul dan dit formulier in en vertel in het opmerkingenveld:

1. of je een epub, een luisterboek of een papieren boek wilt ontvangen*;

2. de link naar het social media-account dat je gaat gebruiken om te buzzen;

3. je motivatie om mee te willen doen aan de Hebban Buzz met deze aankomende thriller.

* we kunnen niet 100% garanderen dat je de boeksoort van je voorkeur krijgt, maar we proberen wel iedere pre-reader het genoemde voorkeurstype te bezorgen. Bij het kiezen van een epub gaan we ervan uit dat je weet hoe je een epub kunt lezen. Voor digitale actietitels gelden aanvullende actievoorwaarden.

Ja, ik wil buzzen!

Ik wil graag nóg meer praten over het boek

Dat kan, we hebben bij elke buzz een optionele leesclub. Die is niet verplicht en berichten daar vervangen níet je social media-momenten. Maar voor de fanatiekeling die graag het boek met de andere pre-readers wil bespreken, is het superleuk. 

Ik klets graag mee in de leesclubOver de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban zoekt 50 pre-readers voor thrillerdebuut 'De Krijtman'

 

Gerelateerd

Over

C.J. Tudor

C.J. Tudor

C.J. Tudor werd geboren in Salisbury en groeide op in Nottingham, waar ze nog st...

Hebban Spots

Buzz - De Krijtman

50 volgers

Welkom bij de Buzz Spot voor het spannende thrillerdebuut De Krijtman, van auteur C.J. Tudor (Uitgeverij A.W. Bruna). We gaan buzzen! Onze hashtag is #hebbanbuzz.Heb je een vraag, mail dan naar...

Gesponsorde boeken