Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Cadeautje van Hebban: Calendar Girl

Calender Girl: een rage in de VS. Al twee miljoen exemplaren van deze sexy serie van Audrey Carlan gingen over de toonbank. 'Sinds Fifty Shades of Grey is er niet meer zo’n hardlopende bestseller geweest van een onbekende auteur', aldus Meulenhoff Boekerij die de Nederlandse vertaalrechten bemachtigde. Later deze maand verschijnt het eerste deel: 'Nooit meer verliefd worden'. Hebban heeft een cadeautje voor je!


'Warning: This book is designed for audiences 18+ due to language and graphic sexual content', zo waarschuwt Amazon voor de sexy geschreven boeken uit de Calender Girl-serie van Audrey Carlan. Daar laten lezers zich echter niet door tegenhouden; de rechten van deze populaire serie zijn inmiddels aan 32 landen verkocht.

Calender Girl gaat over Mia Saunders, een aantrekkelijke jonge vrouw met een schuld van 1 miljoen dollar die ze binnen een jaar moet afbetalen. Gelukkig blijkt haar tante een exclusief escortbedrijf te hebben waar Mia zo aan de slag kan. Iedere maand krijgt ze een nieuwe cliënt: van een beroemde Franse kunstenaar tot de zeer aantrekkelijke zoon van een maffiabaas. Totaal verschillende mannen die één ding met elkaar gemeen hebben: ze betalen met alle liefde een ton voor Mia's schoonheid en gezelschap. Seks is daarbij een optionele extra. Na twaalf maanden is er voor Mia veel meer veranderd dan alleen haar banksaldo.

De Calender Girl-serie bestaat uit 12 maanden, opgenomen in vier geprinte boeken die ieder drie maanden omvatten. Half mei verschijnt deel 1, Nooit verliefd worden, met daarin de maanden januari, februari en maart. Daarnaast is elke maand ook los verkrijgbaar als ebook.

We geven deel 1 van deel 1 gratis weg! 

Omdat we benieuwd zijn of deze serie echt zo verslavend is, hebben we een cadeautje voor je. Op Hebban lees je het eerste deel (januari) van Nooit verliefd worden alvast helemaal gratis! 

Klik hier om naar de actiepagina te gaan 

Laat je na het lezen op de boekpagina weten wat je van het eerste deel vindt?

 Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Cadeautje van Hebban: Calendar Girl

 

Gerelateerd

Over

Audrey Carlan

Audrey Carlan

Audrey Carlan schreef al meerdere succesvolle, hotte series, waaronder de Fallin...

Gesponsorde boeken