Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

'Caitlin II' in de Hebban Thriller Leesclub

door Cees van Rhienen 2 reacties
Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 141. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'Caitlin II' van Daan Fousert.

Caitlin II
Inspecteur Caitlin wordt geconfronteerd met een opvallende moordzaak. Op het kerkhof is het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen en het lijkt alsof niemand haar kent. Toch blijkt, dat ze voor sommigen maar al te bekend is. Caitlin, onvermoeibaar als altijd, reist af naar Ierland om sporen te onderzoeken die zelfs met haar eigen verleden te maken hebben.

Wie is die vermoorde vrouw? En waarom ligt ze op het graf van een rijke familie? Wat betekent de vreemde tatoeage op haar arm? En van wie is de oorbel die in de buurt van het graf wordt aangetroffen? Diverse mensen in het stadje Shoreham-by-Sea blijken onvermoede kanten te hebben.

Deze onvervalste psychologische thriller is een vervolg op Verdwenen en Caitlin Verborgen verleden. Daan Fousert (1947) heeft al veel geschreven.

NBD Biblion over Caitlin Verborgen verleden:
"Vlot leesbaar verhaal met veel prima dialoog, waarin boeiende psychologische verhandelingen over menselijke relaties en respect aan de orde komen. Goed uitgewerkte personages."

Daan Fousert
Daan Fousert heeft veel zakelijke boeken geschreven. Met Onvermijdelijk heeft hij zijn droom om een roman te schrijven waar gemaakt.
Schrijven fascineert hem en geeft hem de kans om zijn creativiteit in woorden tot uiting te brengen.
Zijn ervaring met mensen komt in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen van de karakters. Hij is een meesterlijk verteller en zijn boeken blijven je boeien tot de laatste pagina.

Uitgeverij Elikser stelt 15 leesexemplaren beschikbaar

Daan Fousert zal in deze leesclub lezersvragen beantwoorden.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd forumlid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek.

Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in.
2. Vul in het opmerkingenveld 1) je leeftijd in 2) waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en 3) is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeldt dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen

Let op!:

  • De aanmelding sluit op maandag 18 mei 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.


Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Caitlin II' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Daan Fousert

Daan Fousert

Levensgenieter; beeldhouwer; auteur van "Onvermijdelijk", 'Verdwenen' en 'Caitli...

Gesponsorde boeken