Hebban vandaag

Nieuws /

Carry Slee komt na tien jaar met 12+ roman

door Soraya Vink (crew) 1 reactie
Schrijfster Carry Slee komt na tien jaar weer met een boek voor de jeugd, aldus haar uitgever. Het zal een boek worden voor jongens en meiden van rond de 12 jaar.

Na haar succesvolle boeken Spijt!, Afblijven en Razend keert de schrijfster terug naar haar vertrouwde genre. Zeven van haar jeugdromans werden verfilmd en in 2016 zal de verfilming van Kappen verschijnen. Er werden miljoenen exemplaren van haar boeken verkocht en haar jeugdboeken worden nog steeds massaal uitgeleend in de Nederlandse bibliotheken.  

In Kapot wordt het verhaal van Julia en Thijs verteld. Samen spelen ze in een succesvolle band, hebben veel vrienden en alle twee zijn ze tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leven waaraan niets lijkt te ontbreken. Hun leven maakt een verandering door wanneer er problemen thuis ontstaan. Het zet broer en zus lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken.  

Carry Slee geeft aan dat het weer heerlijk was om te schrijven voor haar trouwe fans in de leeftijdscategorie 12+. ‘Nog steeds ontvang ik brieven en mails van hen. Ik wilde heel graag weer iets doen met al hun aangrijpende verhalen. Dat heb ik gedaan met Kapot. Ik hoop dat iedereen het met net zoveel plezier leest als ik het heb geschreven,’ aldus de auteur.  

Kapot zal op 9 september op bijzondere wijze worden gelanceerd en vanaf die datum te koop zijn.

Foto Carry Slee: Daan Brand (Overamstel uitgevers)Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Carry Slee komt na tien jaar met 12+ roman

 

Gerelateerd

Over

Carry Slee

Carry Slee

Carry Slee (Amsterdam, 1949) is een Nederlandse auteur van voornamelijk Nederlan...

Gesponsorde boeken