Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

City2Cities wijzigt naam in International Literature Festival Utrecht

In april 2016 vindt de eerste editie van het International Literature Festival Utrecht (ILFU) plaats. Het festival zal de opvolger worden van het literaire festival City2Cities waarbij twee wereldsteden het thema vormden.

Gedurende drie dagen zal het Postkantoor Neude in het teken staan van de internationale romankunst. Op donderdag 21 april opent het festival met een feestelijk programma in de Grote Hal. Op vrijdag 22 en 23 april zijn er ook festivalavonden.

Het festival maakt een selectie van excellente schrijvers uit binnen- en buitenland die vanwege hun oeuvre grote belangstelling krijgt of verdient. Daarnaast focust het ILFU ook op het literaire verhaal achter de actualiteit. Tijdens enkele programmaonderdelen zoomen ze in op één plek op de wereld die de lezer vooral kent uit de journalistieke berichtgeving en bekijken deze door de ogen van schrijvers.

De kaartverkoop zal starten op 15 februari. Tevens wordt de inhoud van de verschillende programma's bekendgemaakt via de website van het festival. Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: City2Cities wijzigt naam in International Literature Festival Utrecht

 

Gesponsorde boeken